Σε παραλία των Χανίων τα γυρίσματα του Σουηδικού «Αγρότης μόνος ψάχνει» | Photos

σε-παραλία-των-χανίων-τα-γυρίσματα-του-713266

Στην πανέμορφη παραλία των Χανίων που συγκεντρώνει ετησίως εκατομμύρια τουρίστες, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η παραγωγή του σουηδικού ριάλιτι για τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων.

Σύμφωνα με το tlife.gr, εδώ και λίγες ημέρες γυρίζεται στα Χανιά, το γνωστό σε όλους μας ριάλιτι, «Αγρότης, μόνος ψάχνει», το οποίο αν θυμάσαι το είχαμε δει και πριν από αρκετά χρόνια στην ελληνική έκδοσή του, μέσα από τον Alpha, με την Σίσσυ Χρηστίδου στο τιμόνι της παρουσίασης.

 

Πιο συγκεκριμένα, στα Φαλάσαρνα Χανίων γυρίζεται αυτή την εβδομάδα ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού, κάτι που διακρίνεται και στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες του tlife.gr

Πρόκειται για την Σουηδική έκδοση του εν ΄λόγω ριάλιτι, με τα στελέχη του καναλιού Channel 4 της Σκανδιναβικής χώρας να έχουν κλείσει όλη την παραλία που βρίσκεται μπροστά από το πιο γνωστό beach-bar της περιοχής και να δουλεύουν νυχθημερόν το gran-finale του σόου.

Στη… Χαβάη της Κρήτης, λοιπόν, – όπως αποκαλούνται από πολλούς τα Φαλάσαρνα-, βρέθηκε η Σουηδική τηλεόραση για να καταγράψει αρχικά τον ημιτελικό του παιχνιδιού, με τα τέσσερα ζευγάρια να διαγωνίζονται για να περάσουν στο μεγάλο τελικό και στη συνέχεια βεβαίως-βεβαίως, έγιναν και τα γυρίσματα του τηλεοπτικού… μήνα του μέλιτος, του ζευγαριού που κατάφερε να γευθεί τη γλύκα της νίκης.

Φυσικά οι πάντες απόλαυσαν με τρέλα τον ήλιο, την θάλασσα, τα water-sports, την χρυσή αμμουδιά, ενώ όσοι είχαν ακόμη δυνάμεις, έμεναν μέχρι αργά με φόντο το απέραντο γαλάζιο πίνοντας τσικουδιές και δοκιμάζοντας την ασταμάτητα την κρητική κουζίνα!!!!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook