Σε κρίσιμη κατάσταση δύο παιδιά από έκρηξη σε εργοστάσιο βεγγαλικών

σε-κρίσιμη-κατάσταση-δύο-παιδιά-από-έκ-157115

ekrixiΙσχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε εργαστήριο κατασκευής βεγγαλικών στο Ζευγολατιό Κορινθίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων και την μερική κατάρρευση τμήματος του κτιρίου. Δυνάμεις της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής βρίσκονται επί τόπου για να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη. 

Τα δυο παιδιά που φέρουν ευρύτατα εγκαύματα τρίτου βαθμού μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» όπου νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Με σοβαρά εγκαύματα ο πατέρας των δυο παιδιών και ο αδελφός του, οι ιδιοκτήτες του εργαστηρίου πυροτεχνημάτων νοσηλεύονται σε Θριάσιο και ΚΑΤ.


Πρόκειται για δύο ενήλικες, ηλικίας 36 και 39 ετών, ιδιοκτήτες του εργοστασίου και δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 7 ετών που έχουν υποστεί εγκαύματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Οι δυο ενήλικες βρίσκονταν εντός του χώρου του εργοστασίου, ενώ τα δύο αδέρφια την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο στο εργαστήριο και τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά από το ισχυρό ωστικό κύμα.

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook