Σε εξαιρετική κατάσταση και πρώτη θέση για την Στεφανίδη στο Diamond League

σε-εξαιρετική-κατάσταση-και-πρώτη-θέσ-400862

Την πρώτη θέση στο Diamond League του Λονδίνο με άλμα στα 4.80 πήρε η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Έτσι, έφτασε τις τέσσερις νίκες στη σειρά αγώνων και στους 50 βαθμού στη γενική κατάταξη.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ αφού «καθάρισε» τη νίκη τοποθέτησε τον πήχη στα 4,93 μ. προκειμένου να γίνει η δεύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στο αγώνισμα, πίσω από την Γελένα Ισινμπάγενα.

Ωστόσο, μπορεί να μην ξεπέρασε σήμερα αυτό το ύψος, έδειξε όμως πως σύντομα θα είναι σε θέση να το κάνει. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,62 μ. με επιτυχημένο άλμα, πέρασε με τη δεύτερη τα 4,72 μ. και με την πρώτη τα 4,80 μέτρα. Η Γιάρισλει Σίλβα ήταν δεύτερη με 4,72 μ. και άρχισε να βρίσκει το ρυθμό της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Αυστραλέζα Ελίζα ΜακΚάρτνει ήταν τρίτη με 4,62 μέτρα. Η Φαμπάνια Μούρερ αποσύρθηκε από τον αγώνα καθώς είχε ενοχλήσεις.

Στο Diamond League του Λονδίνου αγωνίστηκε και ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο πρωταθλητής μας ήταν δεύτερος στη δεύτερη προκριματική σειρά με 13.46 και λίγο αργότερα τερμάτισε τρίτος στον τελικό με 13.54. Νικητής της κούρσας ήταν ο Ντιμίτρι Μπασκού με 13.20.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook