Σε εξέλιξη | Μεγάλη φωτιά στην Creta Farms | Photo

σε-εξέλιξη-μεγάλη-φωτιά-στην-creta-farms-photo-132390

creta farms fotiaΜάχη με τις φλόγες έδινε μέχρι τις 21:00 το βράδυ της της Παρασκευής, μεγάλη πυροσβεστική δύναμη στο Ρέθυμνο, στις εγκαταστάσεις της  Creta Farms, στην περιοχή του Λατζιμά όπου ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στις 15:05.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούσαν 11 οχήματα και 25 άνδρες και η πυρκαγιά εξακολουθούσε έξι ώρες μετά, να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η φωτιά ξεκίνησε από ΠΡΟΚΑΤ αποθήκη μεγέθους 500 τμ, η οποία έχει καεί ολοσχερώς. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε ελάχιστο χρόνο και σε διπλανή αποθήκη, η οποία επίσης έχει καεί ολοσχερώς ενώ μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να περιορίσουν τις φλόγες εκεί και να μην επιτρέψουν την επέκταση της φωτιάς στο κεντρικό κτήριο.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί τα διπλανά κτήρια.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής του Ρεθύμνου, κ. Μαρκουλάκης, τόνισε ότι το έργο της πυρόσβεσης είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς οι αποθήκες περιέχουν εύφλεκτα υλικά.

Αυτήν την ώρα πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει όλη την περιοχή του Λατζιμά ενώ είναι ορατοί ακόμα και από το Ρέθυμνο.

CRETA FARM_450x225Στο σημείο για προληπτικούς λόγους βρίσκονται και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η τροχαία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, την ώρα της φωτιάς  η επιχείρηση ήταν σε πλήρη λειτουργία, ωστόσο οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν έγκαιρα, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.

Διαρκής Ενημέρωση

Φωτογραφίες: Ρεθεμνιώτικα Νέα – cretalive.gr

2 thoughts on “Σε εξέλιξη | Μεγάλη φωτιά στην Creta Farms | Photo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook