Σε είδα, μαυριδερέ κλαρινογαμπρέ, να κάνεις αχαλίνωτο clubbing το Σάββατο το βράδυ

σε-είδα-μαυριδερέ-κλαρινογαμπρέ-να-κά-86622

 

mykonos-clubs

Σε είδα, μαυριδερέ κλαρινογαμπρέ, να κάνεις αχαλίνωτο clubbing το Σάββατο το βράδυ.

Σε θυμήθηκα αμέσως. Είσαι γνωστή φιγούρα στα κοσμικά στέκια του Ρίου και του Αγίου Βασιλείου. Η χάρη σου φτάνει πια μέχρι Ροδινή και Λόγγο. Είχες μούσι Φαραώ. Σε καταλαβαίνω, έχεις επηρεαστεί από τα γεγονότα στην Αίγυπτο.

Ήσουνα με μεγάλη παρέα με αμάνικα λες και μόλις είχατε τελειώσει τους αγώνες στίβου ανδρών. Χωράγατε, δεν χωράγατε στις φωτογραφίες που συνεχώς τραβάγατε. Βγάζατε τη μπουκάλα φωτογραφία λες και ήσασταν στην ποτοαπαγόρευση στην Αμερική.

Και ενθουσιασμένοι! Σαν να βρισκόσασταν στο club 22 στη Νέα Υόρκη. Ήθελα να σου πω να χαλαρώστε λίγο. Στο Ρίο τα πίνετε, δεν είστε ταξίδι στην Ανταρκτική.

Και άλλα πολλά ήθελα να σου πω αλλά ασχολιόσουνα συνεχώς με το τηλέφωνο σου. Θα περίμενες κάποιο σοβαρό τηλεφώνημα. Μόλις πέρασε η αστυνομία και η μουσική σταμάτησε, πήγα κάτι να αρθρώσω. Δυστυχώς ξαναξεκίνησε αμέσως με το πέρασμα του περιπολικού.

Θα κατάλαβες ποια είμαι. Το μαυράκι με τη maxi φούστα που σου χαμογελούσε. Μικραίνουν μισθοί συντάξεις και εμείς για αντίσταση βάζουμε μεγάλες φούστες.

Είδα ότι είσαι χορευταράς, μόλις έβαλε ο DJ τις ρούμπες. Μάλλον θα χορεύεις σε κάποιο χορευτικό όμιλο. Μπορώ να σου δώσω την φούστα μου για του χρόνου, στις 25 Μαρτίου για να ντυθείς τσολιάς. Άλλωστε μέχρι τότε η μόδα θα έχει αλλάξει. Και με τόσες ελληνικές βραδιές που θα πάω, πού ξέρεις. Μπορεί να ντύνομαι και εγώ καραγκούνα ή τσελιγκοπούλα αν γίνει in.

Κουράστηκα να σε κοιτάω, νύσταξα και έφυγα περασμένες πέντε. Μάλλον θα έκατσες να βγάλεις φωτογραφία το ξημέρωμα. Και μένα μου αρέσει το ξημέρωμα. Πιο πολύ να το βλέπω όμως. Μόνο τι θα μας ξημερώσει δεν ξέρω.

Δώσε κάποιο σημάδι! Δεν διατίθεμαι να μαζεύω λεφτά, για να τα χαλάσω όλα ξανά το επόμενο Σάββατο. Δεν υπάρχει πια και η φθηνή λύση της καφετέριας. Πού να σε βρω! Είναι τόσες πολλές πια, που χάνεις το μέτρημα.

Νοσταλγώ τις εποχές που μαζευόμασταν όλοι στο τετράγωνο πάνω από το μόλο και δεν μας ένοιαζε τίποτα, παρά ποιος περνάει από τον πεζόδρομο.

Μην με ψάξεις το άλλο Σάββατο. Θα είμαι στο χωριό. Δεκαπενταύγουστος έρχεται. «Να θυμηθούμε πως έχουμε ρίζες και ρίζες από ελιές» που λέει ο πατέρας .

Γιορτάζει και η εκκλησία εκεί. Ξέρεις, πανηγύρι με πραγματικά κλαρίνα και γαμπρούς. Αλλά εγώ μόνο εσένα θα σκέφτομαι κλαρινογαμπρέ μου…

H Γιασμίν σου

Πηγή: freepen | Γράφει ο θείος Άκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook