Σε δημοπρασία η φανέλα του Νίκου Γκάλη για την πρώτη κινητή μονάδα ασθενοφόρου στα Χανιά

σε-δημοπρασία-η-φανέλα-του-νίκου-γκάλη-519752

Μία συλλεκτική φανέλα υπογεγραμμένη από τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, έχει βγει ήδη σε δημοπρασία για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα, το charityidols.gr έχει ξεκινήσει ήδη από προχθές δημοπρασία για την συλλεκτική φανέλα, η οποία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 13 Απριλίου.

Πρόκειται για μία συλλεκτική φανέλα ρέπλικα της Εθνικής Ελλάδος, 30 χρόνια μετά τον μεγάλο θρίαμβο της κατάκτησης του Eurobasket του ’87 υπογεγραμμένη από τον Νίκο Γκάλη.

Εξάλλου, την φανέλα παρέδωσε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ στο charityidols.gr, με στόχο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε στο Χαμόγελο του παιδιού και συγκεκριμένα στην επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του:

»Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!!Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον »Θεό» του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.Yπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά. «Solidarity 4 Ever»dhgv

Μπορείτε αν θέλετε να συμμετέχετε στη δημοπρασία ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook