Σε δημοπρασία ερωτική επιστολή του Kennedy προς την ερωμένη του | Photo

σε-δημοπρασία-ερωτική-επιστολή-του-kennedy-π-378886

Αρκετά έχουν ακουστεί για την ερωτική ζωή του 35ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αποκαλείται από πολλούς, ως ο πιο «γυναικάς» Πρόεδρος στην ιστορία των Αμερικανών προέδρων.

Αυτή τη φορά, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία ερωτική επιστολή τεσσάρων σελίδων του John F. Kennedy με παραλήπτη την ερωμένη του, Mary Pinchot Meyer, που αναμένεται να »πιάσει» μέχρι και $30 χιλιάδες σε δημοπρασία.

Το σημείωμα που γράφτηκε τον Οκτώβριο του 1963 δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη του. Η Mary Pinchot Meyer ήταν η σύζυγος ενός πράκτορα της CIA και σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 1964, έναν χρόνο μετά τη δημιουργία της επιστολής. Το μυστήριο του θανάτου της δεν έχει ακόμη λυθεί.

«Γιατί δεν φεύγεις από τα προάστια για μια φορά – έλα να με δεις – είτε εδώ – είτε στο Ακρωτήριο την επόμενη εβδομάδα ή στη Βοστόνη στις 19 του μήνα. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό, είναι παράλογο και πως μπορεί να το μισήσεις – από την άλλη μπορεί και όχι – και αυτό μου αρέσει. Μου λες ότι είναι για δικό μου καλό να μην παίρνω ότι θέλω. Μετά από τόσα χρόνια – μπορείς να μου δώσεις μια πιο τρυφερή απάντηση από αυτή. Γιατί δεν μου λες απλά ναι;».

kenenti

Δεν είναι γνωστό γιατί η επιστολή δεν ταχυδρομήθηκε ποτέ, αλλά η προσωπική γραμματέας του Kennedy, την φύλαξε στην προσωπική της συλλογή μέχρι και σήμερα.

toratora.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook