«Σεξοτουρισμός» στην Κρήτη | Έρχονται τα 170 πρώτα ζευγάρια

σεξοτουρισμός-στην-κρήτη-έρχονται-239141

hotelΉλιος, θάλασσα, καλό φαγητό και… ερωτικές εμπειρίες. Στοιχεία που ζητάει η πλειοψηφία των τουριστών και φυσικά βρίσκει, και με το παραπάνω, στην Κρήτη.

Μάλιστα το θέμα των ερωτικών εμπειριών από φέτος αποκτά νέα διάσταση, καθώς ήρθε να προστεθεί ο όρος «swinger διακοπές». Swingers είναι τα ζευγάρια που ανταλλάσουν ερωτικούς συντρόφους και πρόκειται για μια μόδα που απλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Στην Κρήτη το πρώτο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει swingers είναι στη Σταλίδα Ηρακλείου και θα ανοίξει τις πύλες του στις 28 Απριλίου. Τότε θα έρθουν τα πρώτα 170 ζευγάρια από Ολλανδία, Αμερική, Βραζιλία και Νότια Αφρική.

Έτσι η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι του σεξουαλικού τουρισμού καθώς πλέον είναι μία από τις 11 χώρες σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν ανάλογα ξενοδοχεία.

swingersΌλα ξεκίνησαν από το τουριστικό πρακτορείο SDC στην Ολλανδία το οποίο ειδικεύεται στις διακοπές με ανταλλαγή ζευγαριών σε όλο τον κόσμο. Θέλοντας να γιορτάσει τον 15ο χρόνο λειτουργίας του, επέλεξε το πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, το οποίο παρουσιάζει στο site του:

«Η Κρήτη είναι ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τα σημάδια των παλαιότερων πολιτισμών και να βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην Σταλίδα, μια παραλιακή πόλη που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα και να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί. Αυτή η απόδραση είναι το ιδανικό ξεκίνημα της άνοιξης για να αποφορτιστείτε και να ενεργοποιηθείτε!!»

swingers3Το ξενοδοχείο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να φιλοξενήσει τα πρώτα ζευγάρια και συγχρόνως να αποτελέσει έναν ιδανικό… ερωτικό παράδεισο, ενώ το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί για να παρέχει τις υπηρεσίες του με απόλυτη εχεμύθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομα με υψηλό εισόδημα, κάτι που δικαιολογεί και τις «τσιμπημένες» τιμές του ξενοδοχείου οι οποίες φτάνουν τα 1.500 ευρώ για μία junior suite και τα 1.000 για το superior room

Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο προσφέρει:

  • Το Superior Room, το οποίο περιλαμβάνει άνετα και στυλάτα δωμάτια με λουτρό ή μπάνιο, πιστολάκι, κλιματισμό, τηλέφωνο, στερεοφωνικό σύστημα ήχου, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, κουτί ασφαλείας, μπαλκόνι ή ταράτσα. Τιμή 997,50 ευρώ το άτομο.
  • Την Junior-Suite, που περιλαμβάνει τις ίδιες ανέσεις με επιπλέον χώρο καθιστικού και ύπνου και καφετιέρα, μπουρνούζια και παντόφλες. Με την άφιξη προσφέρονται κρασί και φρούτα στο δωμάτιο και το ψυγείο καθημερινά γεμίζει με ποτά. Τιμή: 1497,50 ευρώ το άτομο.

Οι παροχές στα ζευγάρια είναι: 24ωρο all inclusive σερβίρισμα soft drink, μπύρας, σπιτικών κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ, κλιματισμός, καθημερινός καθαρισμός δωματίου, συμπληρωματική χρήση περιοχής ευεξίας, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι.

Προσφέρεται ακόμη δωρεάν χρήση Wi-Fi, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, 24ωρη φύλαξη του ξενοδοχείου, εστιατόριο A la Carte (που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή), παραλία κατά μήκος του δρόμου, ενοικιαζόμενες καρέκλες έναντι 6 ευρώ, Room Service με επιπλέον χρέωση.

Προσφέρεται ακόμα υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου έναντι 100 ευρώ ανά ζευγάρι.

Κι αν το θέμα της ανταλλαγής συντρόφων σας φαίνεται πολύ… μακρινό για τα ελληνικά γούστα, αρκεί να σας πούμε ότι ήδη 5.500 Έλληνες είναι μέλη των σχετικών κλαμπ…

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Σεξοτουρισμός» στην Κρήτη | Έρχονται τα 170 πρώτα ζευγάρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook