Σελινιωτάκης: «Θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

σελινιωτάκης-θα-πάμε-να-χαρούμε-το-πα-483881

Ως μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους χαρακτήρισε το ιστορικό παιχνίδι του Κισσαμικού με τον Παναθηναϊκό ο αρχηγός της χανιώτικης ομάδας, Αλέξης Σελινιωτάκης, μιλώντας στο kissamikos.gr.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αλλά και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό, που ακολουθεί:

«Σίγουρα είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι στα χρονικά της ομάδας και μία πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Εμείς θα πάμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και πιο πολύ να χαρούμε το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Από εκεί και πέρα έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Πανελευσινιακό, που σίγουρα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας και στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα παίξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα το ευχαριστηθούμε κι από εκεί κι ύστερα το μυαλό μας θα είναι μόνο στο πρωτάθλημα, όπου μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook