Σατανιστές Κεφαλονιάς: Αυτός είναι ο 30χρονος -Το περίεργο μήνυμά του στο Facebook | Photos

σατανιστές-κεφαλονιάς-αυτός-είναι-ο-30χ-635050

Ενα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να σκεπάζει την υπόθεση με την θυσία στον Σατανά των νεαρών αλλοδαπών στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς που εντοπίστηκαν νεκροί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με όλες τις εξελίξεις, ενώ στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σατανιστική τελετή με διπλή αυτοκτονία, όλα δείχνουν ότι η 23χρονη Βουλγάρα αυτοτραυματίστηκε, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου ότι είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει. Όπως φαίνεται δεν ήταν αυτός ο σκοπός της.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο Γερμανός φίλος της προσπάθησε να τη σώσει και να σταματήσει την αιμορραγία, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Γι’ αυτό και λίγο αργότερα αποφάσισε και ο ίδιος να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του του ΑΝΤ1, τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου ο Γερμανός αυτόχειρας της Κεφαλονιάς έγραψε δύο σχόλια στο Facebook κάτω από μια ανάρτηση της Lilia από τον Ιούνιο του 2017.

Το πρώτο σχόλιο είναι οι στίχοι από ένα τραγούδι των Aesthetic Perfection, με τίτλο «Dying in the Worst Way» («Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο»). Από αυτό ξεχωρίζει ο στίχος «συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Και υποφέρω από όλα αυτά. Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Το πρώτο σχόλιο του 30χρονου:

Το δεύτερο σχόλιο ήταν ένα σχόλιο αποχαιρετισμού. «Σε αγαπώ Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή, σε παρακαλώ περίμενέ με», έγραψε ο 30χρονος:

Αυτός είναι ο 30χρονος:

 To προφίλ στο Facebook με το όνομά του

Φωτογραφίες του iefimerida.gr από το σπίτι που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς:

Η μαρτυρία

Για τον 30χρονο αυτόχειρα μίλησε η πρώην φίλη του. Ανέφερε ότι ο ήταν ένα άτομο με βεβαβημένο ψυχολογικό παρελθόν, λέγοντας μάλιστα ότι της είχε στείλει ηχητικό μήνυμα με το οποίο τής έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει και την ευχαριστούσε για όσα είχαν ζήσει μαζί.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 30χρονος παρακάλεσε την πρώην φίλη του με αυτό το μήνυμα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των γερμανικών Αρχών, να ζήσει τη ζωή της και να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνα που έκανε στο παρελθόν την περίοδο που ήταν μαζί.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μήνυμα αυτό φέρεται να το έστειλε ο 30χρονος Γερμανός την ώρα που ξεψυχούσε η 23χρονη Βουλγάρα.

Τέλος, η σορός του 30χρονου θα μεταφερθεί αύριο, Δευτέρα στη Γερμανία, ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να γίνει κάτι ανάλογο με τη σορό της Βουλγάρας φίλης του.

Η τελευταία φωτογραφία του, όπως δημοσιεύτηκε από τον Ant1:

Η 23χρονη Βουλγάρα:

Πηγή: Σατανιστές Κεφαλονιάς: Αυτός είναι ο 30χρονος -Το περίεργο μήνυμά του στο Facebook [εικόνες] | iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook