Σαουδάραβας πρίγκιπας μαστιγώθηκε για άγνωστο λόγο!

σαουδάραβας-πρίγκιπας-μαστιγώθηκε-γ-451270

Σαουδάραβας πρίγκιπας μαστιγώθηκε στην Τζέντα κατόπιν σχετικής εντολής δικαστηρίου, έγραψε σαουδαραβική εφημερίδα, πριν συμπληρωθεί ένας μήνας αφότου άλλος πρίγκιπας θανατώθηκε στο βασίλειο, μετά την καταδίκη του για ανθρωποκτονία.

Στο σύντομο δημοσίευμα της εφημερίδας Οκάζ δεν αποκαλύπτεται το αδίκημα για το οποίο του επιβλήθηκε η συγκεκριμένη μορφή ποινικού κολασμού. Διευκρινίζεται ότι το μέλος αυτό της οικογένειας των Αλ Σαούντ καταδικάστηκε επίσης να εκτίσει ποινή φυλάκισης. Δεν αναφέρεται το όνομά του, ούτε πόσα χτυπήματα με μαστίγιο δέχθηκε.

Η μαστίγωση του κρατούμενου έγινε από αστυνομικό τη Δευτέρα αφού υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί ότι ήταν σε θέση να αντέξει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στη Σαουδική Αραβία εφαρμόζεται ιδιαίτερα αυστηρή εκδοχή του ισλαμικού νόμου.

Σαουδάραβας πρίγκιπας εκτελέστηκε στο Ριάντ τη 18η Οκτωβρίου αφού δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τη δολοφονία ενός άλλου Σαουδάραβα, ανέφεραν επίσημα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις αρχές, επρόκειτο για την πρώτη εκτέλεση ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας από τη δεκαετία του 1970.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook