Σαν Τσικνοπέμπτη… Ο ΣΥΡΙΖΑ γιόρτασε την εκλογική νίκη στα Χανιά | Photos

σαν-τσικνοπέμπτη-ο-συριζα-γιόρτασε-τ-293702
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με μια εορταστική εκδήλωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νεάρχου, το κόμμα γιόρτασε τη νίκη στις εκλογές του Σεπτέμβρη, με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, την ευθύνη των τεσσάρων βουλευτών του νομού και τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

«Μετά από τρεις συνεχόμενες και δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις , νομίζουμε ότι δικαιούμαστε εμείς αλλά και όλη η χανιώτικη κοινωνία, να διασκεδάσουμε, να γλεντήσουμε, να χαρούμε τη νέα προοπτική που έχει έρθει για τη χώρα. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δσκολη, οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να πολεμήσουμε, ώστε να ανατρέψουμε τα μνημόνια, να δώσουμε μια νέα προοπτική στη ζωή των παιδιών μας.» τόνισε μιλώντας στα ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Ανδρέας Παπανδρέου.

«Είναι μεγάλη τιμή το ότι για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση και οι τέσσερις βουλευτές του νομού ανήκουν στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό βεβαίως, εκτός από χαρά είναι και μία τεράστια ευθύνη. Συνειδητοποιούμε ότι οτιδήποτε θετικό και αρνητικό γίνει στα Χανιά, θα έχει τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Όλες μας οι δυνάμεις είναι στραμένες στην αντιμετωπίση των μεγάλων προβλημάτων αλλά και των μικρών προβλημάτων στην καθημερινότητα της ζωής των Χανιών. Ευελπιστούμε οτι θα τα καταφέρουμε» συμπλήρωσε.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης όπως και ο γ.γ εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, μέλη της Ν.Ε., στελέχη και φίλοι του κόμματος.

zarpanews.gr

One thought on “Σαν Τσικνοπέμπτη… Ο ΣΥΡΙΖΑ γιόρτασε την εκλογική νίκη στα Χανιά | Photos

  1. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το μενού στο γλέντι των ΣΥΡΙΖΑίων είχε πλούσια εδέσματα:
    -Κεφαλάκι συνταξιούχου στη λαδόκολλα
    -Αγρότη φιλέτο με κρέμα φοροκαταιγίδας
    -Μισθωτό στην πρέσα των περικοπών
    -Σαλάτα με Υγεία, Παιδεία και Προσφυγικό
    Θα ακολουθήσει ως επιδόρπιο Μιλφέιγ με Αεροδρόμιο Χανίων
    Στους εκλεκτούς συντρόφους (που παρακάθησαν στο γεύμα) δόθηκε αναμνηστική φωτό Τσίπρα-Γιάννας Αγγελοπούλου και συλλεκτική έκδοση του Τρίτου Μνημονίου.
    ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και ξανάΖΑΡΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook