Σίγουρα κάνετε αυτό το λάθος που καταστρέφει τη μάσκαρά σας

σίγουρα-κάνετε-αυτό-το-λάθος-που-κατασ-738355

Mήπως σας συμβαίνει λίγες μέρες αφότου αποκτήσετε την καινούρια σας μάσκαρα, να αρχίζει να στεγνώνει ή να γεμίζει “κόμπους” τις βλεφαρίδες σας; Μήπως χρειάζεται να αντικαταστήσετε τη μάσκαρά σας συχνότερα από 2.5 μήνες περίπου; Τότε μάλλον τη χρησιμοποιείτε με το λάθος τρόπο. Μην ανησυχείτε αυτό είναι κάτι που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Ο λόγος γίνεται για τον τρόπο που βγάζετε το βουρτσάκι της μάσκαρας από τη συσκευασία. Αν συνηθίζετε να το ανεβοκατεβάζετε πολλές φορές συνεχόμενα νομίζοντας ότι έτσι θα βγάλετε περισσότερο προϊόν, τότε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όχι μόνο αυτό δεν συμβαίνει αλλά μάλιστα καστρέφετε τη μάσκαρά σας. Αυτό συμβαίνει καθώς έτσι εισχωρεί περισσότερος αέρας μέσα στη συσκευασία της μάσκαρα με αποτέλεσμα να ξηραίνει το προϊόν και έτσι να νομίζετε ότι έχει τελειώσει πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να χρειάζετε να το αντικαταστήσετε συντομότερα. Στην πραγματικότητα έχετε συμβάλλει στην γρηγορότερη καταστροφή του προϊόντος.

Αυτή η επαναλαμβανόμενη κίνηση, δεν καταστρέφει μόνο γρηγορότερα τη μάσκαρά σας αλλά μάλιστα δημιουργεί και τις κατάλληλες συνθήκες για την δημιουργία βακτηριδίων καθώς μερικά είδη ευδοκιμούν σε σημεία που υπάρχει οξυγόνο. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να σταματήσετε αυτή τη συνήθεια εφαρμογής μάσκαρα καθώς μειώνει τον κίνδυνο να εισχωρήσει περισσότερος αέρας από όσο θα έπρεπε, στο προϊόν.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook