Σήμερα το προεκλογικό debate με τους υποψηφίους δημάρχους Χανίων

σήμερα-το-προεκλογικό-debate-με-τους-υποψηφ-141764

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο Κύτταρο Χαλέπας θέλοντας να συμβάλει στην αναβάθμιση του προεκλογικού αγώνα καλεί τους υποψηφίους δημάρχους των Χανίων σε ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση την Τετάρτη  30 Απριλίου 2014  και ώρα 7μμ στο 10ο δημοτικό σχολείο στη Χαλέπα.

kyttaroΝωρίτερα, σε σχετική συνέντευξη τύπου, o πρόεδρος του «Κυττάρου» κ. Μανώλης Σαλεβουράκης, επεσήμανε ότι «σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να συζητηθούν οι προτάσεις του συλλόγου  σαν ελάχιστη συμβολή στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην γειτονιά μας. Επίσης είναι μια ευκαιρία οι πολίτες που θα συμμετάσχουν να έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν την άποψή τους για τα δημοτικά πράγματα και όχι μόνο, από πρώτο χέρι, από ανθρώπους που διεκδικούν το τιμόνι του δήμου μας».

Η κα Ευαγγελία Σκούληκα  (Πολιτικός Μηχανικός) αναφέρθηκε στις προτάσεις του «Κυττάρου» για τη Χαλέπα. (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Παππάς, από τον  SUPER FM 89.6, που συμπληρώνει 19 χρόνια από την πρώτη του εκπομπή στα ερτζιανά. Όπως τόνισε, οι ερωτήσεις για όλους τους υποψηφίους θα είναι κοινές. Επίσης, θα υπάρχει τοποθέτηση για τα αιτήματά του «Κυττάρου» με σκοπό τον εμπλουτισμό τους και τη δυνατότητα δρομολόγησης της υλοποίησής τους ενώ θα υποβληθούν και ερωτήσεις από το ακροατήριο της συνοικίας. 

«Οι προσκλήσεις στους υποψηφίους δημάρχους έχουν παραδοθεί από την Μ. Παρασκευή και έχουν συμφωνήσει όλοι να παρευρεθούν», τόνισε ο κ. Παππάς.

Όπως βλέπετε, τα ταμπελάκια είναι έτοιμα και τους περιμένουν… 

Μετά, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια πιο χαλαρή κουβέντα με τους πολίτες, πίνοντας ένα κρασί στο χώρο, όπου θα ακολουθήσει κοινωνική εκδήλωση.

xalepa kyttaro2

 

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook