Σάλος στο Ναύπλιο: Βρέθηκε σε τουαλέτα ταβέρνας κρυφή κάμερα με μορφή κρεμάστρας! | Photos

σάλος-στο-ναύπλιο-βρέθηκε-σε-τουαλέτα-525000

Εδώ και τρεις ημέρες η ανάρτηση-καταγγελία μιας κατοίκου της περιοχής του Ναυπλίου στον λογαριασμό της στο Facebook έχει προκαλέσει σάλο.

Η Ευδοκία Σκαρτάδου ανέφερε στην ανάρτησή της ότι εντόπισε στην τουαλέτα μιας ταβέρνας μια κρυφή κάμερα, συνοδεύοντας μάλιστα το post της με τις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο argolika.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο σχετικά με μια κρυφή κάμερα που είχε μορφή κρεμάστρας και ήταν τοποθετημένη δίπλα στη λεκάνη της γυναικείας τουαλέτας.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η δε κρεμάστρα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

Το ποιος την τοποθέτησε παραμένει άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικρή, αφού κανένας ιδιοκτήτης ταβέρνας δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του.
Η κάμερα «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο θύτης της είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο τη στιγμή που την τοποθετούσε.

Διαδεδομένη η χρήση του εν λόγω gadget σε Βρετανία και ΗΠΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, η βρετανική αστυνομία εξέδωσε μια ανακοίνωση προτρέποντας τους πολίτες να καλέσουν άμεσα τις αρχές εάν εντοπίσουν σε χώρο όπου δεν επιτρέπεται η καταγραφή με κάμερα – όπως δημόσιες τουαλέτες ή δωμάτια ξενοδοχείου – μία κρεμάστρα όπως εκείνη της φωτογραφίας.

Αφορμή για την παραπάνω ανακοίνωση στάθηκε η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων παράνομης καταγραφής ιδιωτικών στιγμών ατόμων ή ζευγαριών, τόσο σε τουαλέτες καφετεριών και εστιατορίων όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας παράγοντας που κάνει τη χρήση της συγκεκριμένης κάμερας τόσο διαδεδομένη, είναι σίγουρα η χαμηλή τιμή της (περίπου 23 ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την προμηθευτεί πανεύκολα online.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook