Σάλος με τον Νικολόπουλο | Ανέβασε στο Twitter φωτογραφία της νεκρής μητέρας του | Photo

σάλος-με-τον-νικολόπουλο-ανέβασε-στο-twitte-275738

Μεγάλο είναι το πένθος για τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο  καθώς την Δευτέρα κήδεψε την μητέρα του.

Η κίνηση του όμως να δημοσιεύσει σήμερα στον λογαριασμό του στο Twitter την φωτογραφία της μητέρας του μέσα στο φέρετρο προκάλεσε πλήθος σχολίων και επιθέσεις από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί την κίνησή του αυτή και δίνει τη δική του απάντηση λέγοντας: «Η δημοσιοποίηση γεγονότων της ζωής μας εκφράζει το σεβασμό μας στα πρόσωπα και την κοινωνία που έχουμε και υπηρετεί την κοινωνία και επικοινωνία που έχουμε με τους συνανθρώπους μας με τους οποίους μοιραζόμαστε χαρές λύπες σκέψεις και προβληματισμούς. Η παράδοση των Ελλήνων από τους αρχαίους χρόνους μέχρι τους χριστιανικούς το γεγονός της αποδημίας το ήθελαν να βρίσκεται στο κέντρο της ζωής και να συνοδεύεται με συγγενείς και φίλους η σωρός του αγαπημένου προσώπου. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά αλλά ένα σύνηθες φαινόμενο να δημοσιεύεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στιγμιότυπο φωτογραφικό της νεκρώσιμου ακολουθίας όπου στο κέντρο του ναού και στο κέντρο του λαού πάντα και για όλους βρίσκεται το λείψανο του προσώπου που αποχαιρετούμε».

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook