Ρωσίδες ιερόδουλες βγήκαν γυμνές στους δρόμους | Video

ρωσίδες-ιερόδουλες-βγήκαν-γυμνές-στο-371519

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο σε παράνομο οίκο ανοχής στην Αγία Πετρούπολη οι ιερόδουλες αλλά και οι πελάτες τους «πιάστηκαν στον ύπνο»…

Σε παράνομο οίκο ανοχής στην Αγία Πετρούπολη η έφοδος της αστυνομίας έπιασε απροετοίμαστες τις ιερόδουλες και τους πελάτες τους. Έντεκα ιερόδουλες περπάτησαν γυμνές στον δρόμο μαζί με τους επίσης γυμνούς πελάτες τους, πέντε τουλάχιστον τετράγωνα απόσταση από τον οίκο ανοχής μέχρι να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Μετά την έφοδο της αστυνομίας στο κτήριο μόνο τρεις πελάτες κατόρθωσαν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα ενώ όλοι οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ένας περαστικός είδε το παράδοξο θέαμα και το κατέγραψε με το κινητό του.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα, αλλά υπήρξαν και χρήστες στα social media που υποστήριξαν ότι δεν φταίνε τα κορίτσια.

Μια χρήστης έγραψε: «Θα έπρεπε οι προαγωγοί να περπατούν γυμνοί στον δρόμο και όχι αυτά τα κορίτσια».

Η έφοδος της αστυνομίας στον οίκο ανοχής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πού μπορεί να οφείλεται και αναφέρονται δύο εκδοχές. Η μια εκδοχή είναι ότι η αστυνομία βρέθηκε στο κτήριο τυχαία, μετά από κλήση για πλημμύρα στο από κάτω διαμέρισμα, ενώ σύμφωνα με την δεύτερη εκδοχή την αστυνομία ειδοποίησε ο Ρώσος πρώην kickboxer Viacheslav Datsik, ο οποίος αποκαλείται «κόκκινος Ταρζάν» και έχει εξαπολύσει πόλεμο κατά της πορνείας στην Αγία Πετρούπολη.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook