Ρεζιλίκι! Γιατί «μπουζούριασαν» Πορτογάλο γιατρό την ημέρα της παρουσίας Τσίπρα στα Χανιά

ρεζιλίκι-γιατί-μπουζούριασαν-πορτ-590799

Απίστευτη περιπέτεια για νεαρό γιατρό από την Πορτογαλία που βρίσκεται στα Χανιά, με το πρόγραμμα ανταλλαγής γιατρών «Λεονάρντο».

Η προληπτική αστυνόμευση- καταστολή, μέθοδος που ευρέως εφαρμόζεται πλέον στις «προηγμένες σε επίπεδα ασφάλειας χώρες του πλανήτη», φαίνεται έφθασε και στην Ελλάδα και μάλιστα στα Χανιά.

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε προφανώς ο νεαρός Πορτογάλος επιστήμονας που για κακή του τύχη, βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός επισκέπτης, με την φωτογραφική του μηχανή, απαθανάτιζε τις ομορφιές του Λιμανιού, που όμως εξαιτίας της παρουσίας του Πρωθυπουργού που θα βρίσκονταν στα Χανιά και συγκεκριμένα στο ΚΑΜ, έσφυζε από αστυνομικούς.

Ο Πορτογάλος γιατρός, για λόγους που μόνο οι αρχές μπορούν να εξηγήσουν, θεωρήθηκε ύποπτος και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να αντιμετωπίζεται ως επικίνδυνος και να ανακρίνεται.

Τα σαΐνια της ΕΛ.ΑΣ – Λιμενικού, μάλλον εξαιτίας της εμφάνισης τους, τον πέρασαν για παράνομο μετανάστη και για μιάμιση ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, παρά το ότι ο άτυχος γιατρός τους επιδείκνυε τα χαρτιά του και τους εξηγούσε σε όλες τις γλώσσες ποιος είναι και για ποιο λόγο βρίσκεται στα Χανιά, εκείνοι επέμεναν: «έχεις ψεύτικα χαρτιά, είσαι παράνομος μετανάστης, γιατί θέλεις να φωτογραφήσεις το πρωθυπουργό;»

Τελικά και με τα πολλά ο Πορτογάλος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος.

Πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στο Γκουαντάναμο!

Υπάρχει κάποια απάντηση από τους αρμόδιους; Ρωτάμε, έτσι για την ιστορία…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ρεζιλίκι! Γιατί «μπουζούριασαν» Πορτογάλο γιατρό την ημέρα της παρουσίας Τσίπρα στα Χανιά

  1. Σύμφωνα με το Ασφαλίτικο Αστυνομικό Δαιμόνιο: «Πας μαλλιάς, ατημέλητος, μελαμψός, γενειοφόρος, φέρων σακίδιο κρίνεται ύποπτος για την τέλεση αδικημάτων και πρέπει να προσάγεται άμεσα. Σε περίπτωση μάλιστα που τα υποδήματα του είναι αθλητικά πράσινου χρώματος πρέπει να τρώει και ένα άγριο χέρι ξύλο.»

  2. Εισαι αδικος! Στη φωτο πανω φαινεται ξεκαθαρα ο «Αριστερος » Πρωθυπουργος μας να κυκλοφορει ανετος με τους επισης «Αριστερους» Υπουργαρες του ΧΩΡΙΣ αστυνομικη συνοδεια [ Αλιεντε ενα πραμα ]..
    Ο μαυροντυμενος με το τζοκευ που εχει σκυψει και μιλαει στον καθημενο αναρχοαπλυτο ειναι απλα εθελοντης που προσεχει τη Πρωθυπουργαρα μας….
    Καποια κοκκαλα τριζουν……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook