Ρέθυμνο | 49χρονος ο ληστής τεσσάρων τραπεζών

ρέθυμνο-49χρονος-ο-ληστής-τεσσάρων-τρα-72628

listiaΈνας 49χρονος και ένα δεύτερο άγνωστο άτομο είναι οι δράστες τεσσάρων ληστειών που έγιναν στο Ρέθυμνο, από το 2005 έως το 2009.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη προανάκριση και κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος για τη διάπραξη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων και συγκεκριμένα για τις κάτωθι περιπτώσεις:

•Την 21-12-2005, δύο (2) άτομα εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη του Ρεθύμνου και με απειλή χρήσης όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

•Την 24-03-2006, άτομο εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη του Ρεθύμνου και με απειλή χρήσης όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

•Την 17-10-2006 , δύο (2) άτομα εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη του Ρεθύμνου και με απειλή χρήσης όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

•Την 11-12-2009, δύο (2) άτομα εισήλθαν σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην πόλη του Ρεθύμνου και με απειλή χρήσης όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Συνολικά αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των ογδόντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα (83.440) Ευρώ.

Ο 49χρονος βρίσκεται σε κατάστημα κράτησης, εκτίοντας ποινή για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε λοιπές ομοειδείς πράξεις.

 

One thought on “Ρέθυμνο | 49χρονος ο ληστής τεσσάρων τραπεζών

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΑΤΣΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΔΗΛ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ,ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ,ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ,ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ,ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ…ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ……ΕΤΣΙ ΜΙΣΤΕΡ ΕΥΤΥΧΗ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ,ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ..?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook