Ρέθυμνο | 43χρονη γλύτωσε από του «χάρου τα δόντια» | Την πυροβόλησε 37χρονος ενώ βρίσκονταν στο Ι.Χ της

ρέθυμνο-43χρονη-γλύτωσε-από-του-χάρου-77858

pistoliΑπό του «χάρου τα δόντια» γλύτωσε μια 43χρονη γυναίκα, χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο, όταν ένας 37χρονος την πυροβόλησε κι ενώ η γυναίκα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο της.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, ο 37χρονος ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, εμπόδισε το Ι.Χ της 43χρονης αναγκάζοντάς την να το ακινητοποιήσει, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε προς το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα, μία σφαίρα να διαπεράσει το τζάμι της πόρτας της οδηγού, χωρίς να τραυματίσει την 43χρονη.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στο χώρο, τέλεσης της πράξης, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (1) κάλυκας πυροβόλου όπλου.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψαν τα στοιχεία του 37χρονου, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο  37χρονος θα οδηγηθεί σήμερα, στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook