Ρέθυμνο | Του άδειασαν το μαντρί

ρέθυμνο-του-άδειασαν-το-μαντρί-107580

probataΕξιχνιάστηκε, την (02.05.2014), περίπτωση ζωοκλοπής, η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της 01/02.05.2014, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αμαρίου, σε βάρος 42χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ύστερα από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενεργήθηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Σιβρίτου, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιβρίτου, της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, στο περιφραγμένο κοινό ποιμνιοστάσιο, τριών ημεδαπών ηλικίας 66, 29 και 25 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν τα αφαιρεθέντα ζώα (αρνιά) ιδιοκτησίας του 42χρονου, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα του αποδόθηκαν.

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι ανωτέρω ημεδαποί, ιδιοκτήτες του ποιμνιοστασίου.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

zarpa.gr

One thought on “Ρέθυμνο | Του άδειασαν το μαντρί

  1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΜΗΝΥΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ ΣΥΒΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook