Συνελήφθη 40χρονος | Φέρεται ως υπεύθυνος για τον θανάσιμο τραυματισμός του 25χρονου

συνελήφθη-40χρονος-φέρεται-ως-υπεύθυνο-115789

astynomia11Ένας 40χρονος άνδρας που συνελήφθη φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και το τραυματισμό ενός 23χρονου στο Ρέθυμνο ( δείτε εδώ )

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας συνελήφθη, χθες (20.04.2014) το βράδυ, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 40χρονος ημεδαπός για το θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού και το τραυματισμό 23χρονου ημεδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (20.04.2014) το απόγευμα, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ο 40χρονος προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών με πιστόλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και τον τραυματισμό του 23χρονου.

Κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, πενήντα (50) φυσίγγια και δεκαπέντε (15) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook