Ρέθυμνο | Σκηνές «Φαρ-Ουέστ» με ζωοκλέφτες και καλάσνικοφ

ρέθυμνο-σκηνές-φαρ-ουέστ-με-ζωοκλέφ-63550

zookleftesΣκηνικό Άγριας Δύσης στήθηκε αργά χθες βράδυ στα ορεινά του Ρεθύμνου με πρωταγωνιστές ζωοκλέφτες που απάντησαν με καλάσνικοφ στην προσπάθεια της αστυνομίας να τους σταματήσει.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν «όπως-όπως» τα κλεμμένα ζώα και να τραπούν σε φυγή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χθες βράδυ η Αστυνομία οργάνωσε συντονισμένη επιχείρηση για να αποτρέψει μεγάλη ζωοκλοπή που είχε πληροφορηθεί ότι εξελισσόταν στην περιοχή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τη συνδρομή του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μυλοποτάμου, οι άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν το σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν  συνολικά 60 πρόβατα, τα οποία άγνωστοι δράστες είχαν κλέψει νωρίτερα από δύο κτηνοτρόφους της περιοχής.

Στη θέα των αστυνομικών όμως, οι δράστες πανικοβλήθηκαν και δεν δίστασαν ακόμα και να βγάλουν τα καλάσνικοφ και να αρχίσουν να πυροβολούν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και η ανταλλαγή πυροβολισμών διήρκησε για αρκετά λεπτά, έως ότου οι δράστες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα ζώα και να προσπαθήσουν να γλιτώσουν οι ίδιοι, όπως και έγινε.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook