Πώς να χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια φαγητό κατά τη διάρκεια των προκαταρτικών!

πώς-να-χρησιμοποιήσεις-με-ασφάλεια-φα-231165

prokatartika_fagitoΘυμάσαι τη σκηνή από το Sex and the City όπου η Σαμάνθα είχε καλύψει τον σύντροφό της με σαντυγί; Ή εκείνη τη σκηνή που είχε βάλει σούσι στα επίμαχα σημεία; Η αλήθεια είναι πως το να χρησιμοποιείς φαγητό κατά τη διάρκεια του σεξ για να κάνεις πιο πικάντικα τα πράγματα είναι πάρα πολύ καυτό. Πόσο ασφαλές είναι όμως;

Το φαγητό και τα προκαταρτικά είναι πολύ αισθησιακά και υπάρχουν απόλυτα ασφαλείς τρόποι για να τα συνδυάσεις. Καταρχάς, οτιδήποτε βάλεις στη επιφάνεια του σώματος δεν είναι επικίνδυνο. Αυτό σημαίνει πως το να βάλεις σιρόπι σοκολάτας πάνω στο σώμα του άλλου είναι μία χαρά. Πρόσεχε μόνο τις αλλεργίες που μπορεί να έχει κάποιος σε συγκεκριμένες τροφές.

Όταν, όμως, αρχίζεις να πηγαίνεις νότια καλό είναι να είσαι περισσότερο προσεκτική σχετικά με το τι μπορείς να βάλεις γύρω ή μέσα στην ευαίσθητη περιοχή. Οι ειδικοί προτείνουν να μη βάζεις κανενός είδους φαγητό μέσα στην ευαίσθητη περιοχή σου. Εξάλλου δε θα ήθελες να χαθεί κάτι εκεί μέσα και να πρέπει να πας στο γιατρό για να σου το αφαιρέσει. Το μόνο πράγμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το λάδι από καρύδα και μάλιστα να αντικαταστήσεις με αυτό το λιπαντικό σου. Μην το χρησιμοποιήσεις, όμως, αν έχεις σκοπό να φορέσεις προφυλακτικό μιας και αυτό μπορεί να σπάσει και να είναι λιγότερο αποτελεσματικό. Μείνε μακριά από άλλου είδους λάδια, όπως είναι το baby oil το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει μολύνσεις.

Καταλήγουμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι τροφές θέλεις στην επιφάνεια του σώματός σου αλλά όταν έρχεται η ώρα να δεις τι θα κάνεις με την ευαίσθητη περιοχή καλό είναι να αφήσεις τα φαγητά στην άκρη και να χρησιμοποιήσεις τα κλασικά και χιλιοελεγμένα sex toys.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook