Πώς να τον διώξεις… με 5 κινήσεις!

πώς-να-τον-διώξεις-με-5-κινήσεις-271784

Αν έχεις πάρει την απόφαση αλλά δεν ξέρεις πώς να του δείξεις το δρόμο της… εξόδου, σου έχουμε απλές και… «επιστημονικά αποδεδειγμένες» κινήσεις για να φύγει άρον άρον μακριά σου! Αν πάλι θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου, δες τι να αποφύγεις.

Τον ποθείς, τον λατρεύεις, είσαι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του! Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει την υπέροχη σχέση σας… Εκτός από σένα! Έχεις δει το “How to lose a guy in ten days”, όπου η πρωταγωνίστρια στο πλαίσιο μιας έρευνας περί σχέσεων κάνει τα πάντα για να χωρίσει έναν άντρα σε 10 μέρες; Αν λοιπόν σκοπεύεις να μεταφέρεις την ταινία στην αληθινή ζωή, δες τί πρέπει να κάνεις… Αν όμως τον θέλεις κοντά σου, απόφυγε τη λίστα, γιατί με τα παρακάτω το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τον δεις να φεύγει τρέχοντας μέσα στη νύχτα για να γλιτώσει από σένα!

1. Μίλα άσχημα για τη μαμά του Είτε είναι μαμάκιας είτε είναι ανεξάρτητος από τα 16 του, κανένας άντρας δεν θα δεχτεί να κατηγορήσεις τη μαμά του ή οποιονδήποτε άλλο από την οικογένειά του. Ακόμη κι αν μισή ώρα πριν ο ίδιος σου αράδιαζε ένα κατεβατό από παράπονα για τους δικούς του, θέλει από σένα να μιλάς με σεβασμό και αγάπη για εκείνους. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο είναι μεγάλο το ποσοστό των ανδρών που χωρίζουν μια σύντροφο γιατί δεν τα πάει καλά με την οικογένειά τους, ακόμη κι αν την έχουν ερωτευτεί. Γι’ αυτό πριν κατηγορήσεις τη μαμά του επειδή νομίζεις ότι σε κοίταξε περίεργα, σκέψου το διπλά… Και φαντάσου πώς θα σου φαινόταν αν εκείνος έλεγε κάτι κακό για τη μητέρα ή την αδερφή σου.

2. Γκρίνιαζέ του για το κάθε τι Αυτό κι αν είναι σιγουράκι… Ξεκίνα να γκρινιάζεις για τα σκουπίδια που δεν πέταξε, για το ότι σε παραμελεί, για το ότι πάει συνέχεια για μπάλα με τους φίλους του, για το ότι δεν σε καταλαβαίνει… Και πριν το καταλάβεις, θα έχει ανοίξει την πόρτα και θα έχει εξαφανιστεί! Οι άντρες δεν μπορούν τον πολύπλοκο τρόπο σκέψης σου όταν τους βομβαρδίζεις με γεγονότα τα οποία έχεις πλήρως αιτιολογήσει με επιχειρήματα που θα λύγιζαν και τον Σόιμπλε στο Eurogroup… ΔΕΝ καταλαβαίνει λέξη, απλώς του καις τα εγκεφαλικά κύτταρα και τον σπρώχνεις προς την έξοδο.

3. Ζήτα του να σε παντρευτεί Πάρε το πιο αθώο σου ύφος, πες του πόσο τον αγαπάς και πόσο ταιριάζετε και ότι πιστεύεις πως ήρθε η στιγμή να παντρευτείτε και να κάνετε πολλά παιδάκια! Και αμέσως θα δεις πόσο ταιριάζουν στο πρόσωπό του οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, αφού θα αλλάξει επτά χρώματα από την τρομάρα του! Αν ένας άνδρας νιώσει ότι του βάζεις θηλιά στο λαιμό, εξαφανίζεται πιο γρήγορα κι από τον Superman.

4. Ακολούθησέ τον παντού Τί κι αν έχει Champions League που είναι καθιερωμένο να το βλέπει με την αντροπαρέα; Εσύ εκεί, ανάμεσα σε δέκα μαντραχαλάδες. Θα φύγει διήμερο για δουλειά; Γύρνα τον κόσμο ανάποδα να πας μαζί. Κανόνισε reunion με παλιούς συμμαθητές του; Από κοντά κι εσύ (και δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο θέαμα από αυτό). Αν γίνεις η σκιά του όπου πηγαίνει δεν θα αργήσει να σε βαρεθεί και να ψάξει για κάποια που δεν θα του γίνει τόσο στενός κορσές.

5. Φλέρταρε με άλλους Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα πράγμα που δεν αντέχει ο εγωισμός του, αυτό είναι το να θίξεις τον ανδρισμό του. Γι’ αυτό λοιπόν, χαζογέλα το βράδυ που θα βγείτε με τα υπόλοιπα αγόρια στην παρέα, γύρνα του την πλάτη και πιάσε την κουβέντα στον κούκλο που κάθεται μπροστά σας στην ουρά στην Τράπεζα, πλέξε το εγκώμιο του νέου φίλου της κολλητής σου τονίζοντας πόσο τη ζηλεύεις που έχει δίπλα της το τέλειο αρσενικό… και να είσαι σίγουρη πως αργά ή γρήγορα θα στραφεί αλλού να βρει την επιβεβαίωση που χρειάζεται. Αν λοιπόν θέλεις να τον διώξεις μια ώρα αρχύτερα, άκου τις… συμβουλές μας! Αν όμως δεν θέλεις με τίποτα να φύγει, μην τολμήσεις ποτέ κάτι από τα παραπάνω!

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook