Πώς να συνεχίσετε να φοράτε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο

πώς-να-συνεχίσετε-να-φοράτε-τα-καλοκαι-600518

Mε τον ίδιο τρόπο που η πρωινή με τη βραδινή μας γκαρνταρόμπα γίνεται όλο και ενιαία (μήπως έχετε το χρόνο να αλλάξετε ρούχα φεύγοντας από το γραφείο;), τα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από εποχή σε εποχή γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Δεν αρνούμαστε ότι κάποια πράγματα είναι όντως εποχιακά, όπως για παράδειγμα ένα γούνινο παλτό ή ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο, αλλά ένα μεγάλο μέρος της ντουλάπας μας έχει τη δυνατότητα να φορεθεί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απλά πρέπει να ξέρουμε πώς να το κάνουμε.
Δείτε εδώ 6 styling tips που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα στο φθινόπωρο:

1) Φορέστε τα καλοκαιρινά σας φορέματα πάνω από κολάν ή παντελόνι

Μια χρήσιμη τάση που θα δώσει διάρκεια στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα, είναι να φοράτε τα φορέματα σας πάνω από παντελόνια. Ενώ τα καλοκαιρινά φορέματα, συχνά δεν δείχνουν ωραία με καλσόν, φορώντας τα επάνω από ένα κολάν, παντελόνι ή τζιν διατηρείστε ζεστές έχοντας ένα φρέσκο και fashion-forward look.

2) Φορέστε καλτσάκια μέσα από τα πέδιλά σας

Αυτό που μέχρι πρόσφατα ανήκε στην κατηγορία των ενδυματολογικών faux pas, κατά πάσα πιθανότητα, χρειαζόταν λίγο περισσότερο χρόνο για να περάσει από την πασαρέλα στην πραγματική ζωή σε σχέση με άλλες τάσεις. Αλλά αν ο τελευταίος γύρος των shows στις εβδομάδες μόδας κάτι μας δίδαξε είναι ότι οι κάλτσες με πέδιλα είναι ένας συνδυασμός πραγματικά δυνατός. Και δεδομένου ότι σας επιτρέπει να συνεχίσετε να φοράτε τα αγαπημένα σας ανοιχτά παπούτσια μέχρι το φθινόπωρο, τότε μάλλον αξίζει μια δοκιμή.

3) Μεταμορφώστε τα καλοκαιρινά σας φορέματα, με μπότες

Αντίστοιχα όπως με τα παντελόνια, ο συνδυασμός των καλοκαιρινών φορεμάτων με μπότες θα βοηθήσει επίσης να γίνουν κατάλληλα για το φθινόπωρο. Ακόμα και τα λευκά ή τα floral στυλ μπορούν να μεταμορφωθούν με την προσθήκη ενός ζευγαριού over-the-knee boots.

4) Iσορροπήστε τα κοντά μήκη με ένα μακρύ πανωφόρι

Εάν αγαπάτε τα μίνι φορέματα και φούστες, θα ξέρετε ότι ορισμένα στυλ απλά δείχνουν καλύτερα με γυμνά πόδια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μαύρα κομμάτια, τα οποία όταν φοριούνται με καλσόν μπορεί να φαίνονται λίγο υποτονικά. Ολοκληρώνοντας τα μίνι σύνολά σας με μακριά πανωφόρια εκείνα θα δείχνουν πιο φθινοπωρινά χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους.

5) Φορέστε τα φορέματά σας σαν φούστες

Συνδυάστε τα φορέματά σας με chunky πουλόβερ σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Το μοχέρ είναι μια τέλεια επιλογή αφού προσθέτει υφή και ένα πολυτελές vibe στο σύνολο.

6) Επαναπροσδιορίστε το λευκό σας τζιν

Συχνά συνδέουμε το λευκό τζιν με τους πιο ζεστούς μήνες. Αν όμως αντικαταστήσουμε το T-shirt με ένα πλεκτό τοπ σε φθινοπωρινή απόχρωση και αργότερα τα πέδιλα με ένα ζευγάρι ankle boots, μπορεί να γίνει ιδανικό κομμάτι ακόμα και για το χειμώνα.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook