Πώς να στερεώσω ένα κάδρο σε τοίχο χωρίς να κάνω τρύπα;

πώς-να-στερεώσω-ένα-κάδρο-σε-τοίχο-χωρί-295885

Ένα κάδρο μπορεί να δώσει χρώμα σε έναν «βαρετό» τοίχο και να τον κάνει μέρος της διακόσμησης του σπιτιού. Στους τοίχους από γυψοσανίδα μπορείτε με ειδικά ούπα να κρεμάσετε αυτό που θέλετε αλλά προϋποθέτει τη δημιουργία τρύπας κάτι που στην περίπτωσή σας δεν είναι εφικτό. Η πλαστελίνη τύπου blue tack που χρησιμοποιήσατε είναι ιδανική για να βάλετε στον τοίχο πόστερ αλλά για το κάδρο χρειάζεστε κάτι πιο «ενισχυμένο».

show_image_in_imgtag

Τα δύο μέρη υφάσματος του velcro που γαντζώνουν μεταξύ τους

Γνωρίζετε το velcro; Το velcro θα το βρείτε στα μαγαζιά με είδη ραπτικής (και αν δεν καταλάβουν τι θα τους ζητήσετε λέγοντας βέλκρο τότε δοκιμάστε και το χρατς-χρουτς)! Υπάρχει σε ρολό, σε διαφορετικά χρώματα και διαστάσεις. Αποτελείται από δύο μέρη υφάσματος, το πρώτο είναι καλυμμένο από μικροσκοπικά άγκιστρα και το δεύτερο από μικροσκοπικούς βρόγχους. Όταν οι δύο πλευρές πιεστούν μαζί, τα άγκιστρα γαvτζώνουν στους βρόγχους και κρατούν τα δύο μέρη σταθερά μαζί. Κάθε μέρος υφάσματος έχει στην πίσω μεριά αυτοκόλλητη ταινία. Οπότε, κολλάτε το ένα κομμάτι στο κάδρο και το άλλο κομμάτι στον τοίχο εκεί ακριβώς που θέλετε να πάει το κάδρο, στη συνέχεια ενώνετε τα δύο μέρη. Ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή βαρύ είναι αυτό που θέλετε να βάλετε στον τοίχο βάζετε περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια. Αυτή η λύση μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.

Να είστε σίγουροι πως το κάδρο θα μείνει στη θέση του και ο ιδιοκτήτης σας ευχαριστημένος που δεν κάνατε ούτε μία τρύπα!

Πηγή: Faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook