Πώς να… μην κάνετε εξωσυζυγική σχέση

πώς-να-μην-κάνετε-εξωσυζυγική-σχέση-667833

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον να συνάψει εξωσυζυγική σχέση ποικίλουν και μπορεί να σχετίζονται με την ανία, την ανασφάλεια, με προβλήματα στη σχέση. Η απιστία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, ειδικά εν μέσω δυσκολιών, που μπορεί να οδηγήσουν με γοργά βήματα κάποιον στην αγκαλιά ενός τρίτου ατόμου.

Αν, λοιπόν, βρεθεί κάποιος αντιμέτωπος, με τον πειρασμό της εξωσυζυγικής σχέσης τι μπορεί να κάνει; Ο Guardian συμβουλεύει:

Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να συμβούν, όπως χωρισμός, πρόβλημα με τα παιδιά, οικονομική ανασφάλεια, μετακόμιση. Αν θεωρείτε, δε πως η απιστία σας δεν θα αποκαλυφθεί, η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Συμπεριφερθείτε σαν να είστε ερωτευμένοι με τον/την σύντροφό σας,φλερτάροντας και εμπλουτίζοντας τη σεξουαλική σας ζωή, που μπορεί να έχει ξεχαστεί.

Συζητήστε το. Αν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση, είναι πολύ πιθανό να το έχει και ο άλλος. Επομένως μια καλή συζήτηση για το τι δεν πάει καλά ίσως είναι μια καλή λύση για να έρθετε πάλι κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook