Πώς να καθαρίσετε την τοστιέρα με δύο υλικά που έχετε στην κουζίνα

πώς-να-καθαρίσετε-την-τοστιέρα-με-δύο-υ-617482

Η τοστιέρα είναι ένα από εκείνα τα σκεύη κουζίνας που πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Γεμίζουν εύκολα με υπολείμματα φαγητών, τυριών αλλά και λίπους και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η τακτική απολύμανσή της.

Με το εκπληκτικό tip καθαρισμού που θα σας δώσουμε σήμερα, θα έχετε πεντακάθαρη τοστιέρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξεκινήστε βγάζοντας την τοστιέρα από την πρίζα. Η τοστιέρα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως ώστε να είναι ζεστή. Βάλτε, στη συνέχεια, ανάμεσα στις δύο πλάκες της τοστιέρας σας, δύο πολύ καλά βρεγμένα φύλλα χαρτιού κουζίνας. Κλείστε την τοστιέρα (χωρίς να την σφραγίσετε) και σε λίγα δευτερόλεπτα θα παρατηρήσετε το βρεγμένο χαρτί κουζίνας να βγάζει υδρατμούς λόγω του νερού που εξατμίστηκε. Αφήστε την τοστιέρα κλειστή για να «δουλέψουν» οι υδρατμοί και να μουλιάσουν τους λεκέδες που έχουν ξεραθεί και αποτυπωθεί πάνω στις πλάκες της τοστιέρας.

Αφού περάσουν λίγα λεπτά, βγάλτε το χαρτί κουζίνας και με καθαρό χαρτί κουζίνας, καθαρίστε τις πλάκες. Μην ξύσετε τις πλάκες με μεταλλικά αντικείμενα γιατί θα τις καταστρέψετε και θα τις κάνετε επικίνδυνες για την υγεία σας. Με τη διαδικασία των υδρατμών όλοι οι λεκέδες θα αφαιρεθούν πανεύκολα χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε επιπλέον.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook