Πώς να «βγάλεις» ραντεβού μέσα σε 12 λεπτά

πώς-να-βγάλεις-ραντεβού-μέσα-σε-12-λεπ-214948

flertΗ ημέρα που όλοι μιλούν για τον έρωτα, τις σχέσεις και τα ραντεβού ήρθε και όλος ο κόσμος βλέπει… καρδούλες γύρω του σήμερα. Ή τουλάχιστον, αυτό θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι για τη γιορτή του Αγιου Βαλεντίνου. Τι συμβαίνει όμως με όσους είναι μόνοι;

Εστω ότι κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να βγουν ραντεβού σήμερα υποχρεωτικά λόγω ημέρας, υπάρχει ένας τρόπος για να το καταλάβουν γρήγορα αν έχουν ελπίδα με αυτόν που έχουν απέναντί τους ή αν πρέπει να στραφούν σε άλλες… πορτοκαλιές. Συμπέρασμα που μπορεί να βγει μόλις σε 12 λεπτά, σύμφωνα με μία έρευνα.

Το Πανεπιστήμιο του Κάνσας μελέτησε την «επιστήμη» του φλερτ και κατέληξε ότι μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί κάποιος να καταλάβει αν υπάρχει ενδιαφέρον από το άλλο πρόσωπο και κυρίως, αν τον φλερτάρουν.

Τα κοπλιμέντα, η συγκατάβαση για τα λεγόμενα του άλλου και βέβαια η γλώσσα του σώματος- από το σταύρωμα των ποδιών μέχρι τη θέση των χεριών- είναι μερικά από αυτά τα σημάδια που προδίδουν το φλερτ, όπως γράφει η Daily Mail.

Στα πρώτα τρία λεπτά, αν κάποιος κάνει κοπλιμέντα και συμφωνεί με αυτά που λέτε, είναι καλό σημάδι. Αν μία γυναίκα δεν κάνει πολλές ερωτήσεις, σημαίνει το αντίθετο. Από το 4ο έως το 6ο λεπτό, συνήθως κάποιος που ενδιαφέρεται αρχίζει να κάνει χειρονομίες με ανοιχτές παλάμες. Το διάστημα 7-9′ οι άνδρες ρίχνουν κλεφτές στις γυναίκες απέναντί τους ενώ εκείνες αρχίζουν να αποκαλύπτουν προσωπικές λεπτομέρειες. Τέλος, από το 10′ έως το 12′ λεπτό, οι γυναίκες- όταν ενδιαφέρονται πάντα- ανοίγονται και είναι πιο χαρωπές, ενώ οι άνδρες χαμηλώνουν τον τόνο της φωνής τους.

Τα σημάδια ότι κάποιος σας φλερτάρει (από τα πιο συχνά, έως τα λιγότερο)

1. Χαμογελά, ή γελάει

2. Λέει «ναι», ή γνέφει καταφατικά

3. Κρατά «ζωντανή» τη συζήτηση

4. Εχει ανοιχτά τα χέρια

5. Αποκαλύπτει προσωπικές λεπτομέρειες

6. Είναι εκφραστικός

7. Ρίχνει ματιές στο σύντροφό σας

8. Μιλά με χαρούμενη φωνή

9. Μιλά σε ψηλότερο τόνο

10. Αγγίζει τα μαλλιά, το πρόσωπο ή το σώμα του

11. Σκύβει προς τα μπροστά

12. Δαγκώνει ή υγραίνει τα χείλη του

13. Κάνει ερωτήσεις

14. Κουνά το κεφάλι του

15. Παίζει με αντικείμενα

16. Ερχεται πιο κοντά

17. Σταυρώνει τα πόδια

18. Κάνει κοπλιμέντα

19. Κάνει πειράγματα

20. Σηκώνει τους ώμους

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook