Πώς θα κρατήσεις το πάθος ζωντανό στη σχέση σου

πώς-θα-κρατήσεις-το-πάθος-ζωντανό-στη-σ-285294

Φιληθείτε συχνά

Θυμάσαι τα χρόνια της εφηβείας που το φιλί ήταν το πιο extreme που μπορούσες να κάνεις στον καναπέ με τον αγαπημένο σου; Φέρε το ξανά στο πρόγραμμα με την ίδια ανυπομονησία! Το φιλί είναι μια πράξη οικειότητας και σε φέρνει κοντά στον σύντροφό σου. Υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον πως θα ανταλλάσσετε παθιασμένα φιλιά για τουλάχιστον 10′ πριν βγάλετε τα ρούχα σας.

Αλλάξτε τοποθεσία στο που κάνετε σεξ

Γιατί μένετε στα ίδια; Γιατί πάντα επιλέγετε την κρεβατοκάμαρα; Μια μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει ανανέωση στις συνευρέσεις σας. Πηγαίνε τε στο ντους για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, βάλτε καθρέφτες στο παιχνίδι και ακόμη δοκιμάστε το σεξ σε εξωτερικό χώρο (με ασφάλεια πάντα). Απλά μην καταλήγετε στο κρεβάτι!

Προγραμματίστε το σεξ

Πολύ υποστηρίζουν πως πρέπει να είσαι σε ερωτική διάθεση για να ξεκινήσετε τα παιχνίδια. Αυτή η διαπίστωση όμως είναι λάθος! Το να έχετε συγκεκριμένες μέρες και ώρες που θα βρίσκεστε για σεξ είναι πολύ σημαντικό για τη σεξουαλική σας ζωή. Είναι κάτι που σας φέρνει κοντά και σας κρατά και τους δύο ικανοποιημένους.

Να είστε ανοιχτοί στις επιθυμίες σου

Μια σχέση είναι το μέρος όπου μπορείς και νιώθεις άνετα να μιλάς για τα πιο «ένοχα» μυστικά σου και να μη νιώθεις ντροπή ή κριτική διάθεση. Κάνε συζητήσεις με τον φίλο σου για όσα θέλεις να κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Πες του να κάνει το ίδιο και βάλτε σκοπό να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η ποικιλία είναι αυτή που κρατάει το πάθος ζωντανό.

Πηγή: Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook