Πώς θα ικανοποιήσεις έναν άντρα στο κρεβάτι; 4 μυστικά σου λύνουν την απορία

πώς-θα-ικανοποιήσεις-έναν-άντρα-στο-κρ-219476

zeugariYπάρχει ένα μυστικό στις ερωτικές σχέσεις, που κάθε έμπειρη γυναίκα θα μπορούσε να επιβεβαιώσει στο πόσο ακριβές είναι.

Αν μάθεις πώς να ικανοποιήσεις έναν άντρα στο κρεβάτι τότε μπορείς να είσαι σχεδόν σίγουρη πως καμία άλλη γυναίκα δεν θα μπει στο μυαλό του. Αν μπορείς να εφαρμόσεις αυτές τις 3 τακτικές τότε θα του δώσεις ότι χρειάζεται από σένα στο κρεβάτι. Δεν θα τα μάθεις σε μια μέρα… αλλά μπορείς να τα δουλέψεις…

1. Οι στάσεις στο σεξ. Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει την ερωτική διάθεση κάποιου πιο γρήγορα από την ρουτίνα. Ίδιες κινήσεις, ίδιος χρόνος, ίδιος χώρος. Τα περισσότερα ζευγάρια χρησιμοποιούν το πολύ από δύο μέχρι έξι στάσεις στην ερωτική τους ζωή. Αν θες όμως να του δώσεις το διαφορετικό πρέπει να του δώσεις κάτι παραπάνω.

2. Μιλά του. Αν θες ένα γρήγορο και εύκολο κόλπο να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου στο κρεβάτι τότε να ξέρεις πως ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις την ερωτική σου διάθεση μπορεί να τον στείλει στα ουράνια πριν καν τη συνεύρεση. Πρέπει να ξέρεις, όμως, πως κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις στην σεξουαλική επικοινωνία. Μπορεί μια λέξη να του φτάνει ή ένας ήχος ή ένα χαμόγελο. Όσο πιο επικοινωνιακή είσαι πάντως τόσο του δείχνεις πως σου αρέσει το σεξ μαζί του, δήλωση που κάθε άντρας εκτιμά. Μάθε τι του αρέσει και χρησιμοποιήσε το για να έχεις πάντα τον αντρικό του εγωισμό στα ύψη.

3. Οι φαντασιώσεις του. Για να ικανοποιήσεις έναν άντρα όπως δεν το έχει κάνει άλλη γυναίκα πρέπει να ανακαλύψεις τα ευαίσθητα σημεία του και τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι γιατί μπορεί να χρειαστεί χρόνο να στα εκμυστηρευτεί. Δεν θα πρέπει να είσαι επικριτική για να μπορέσει να στα αποκαλύψει. Μόλις τα ανακαλύψεις τότε αρχίστε να τα κάνετε πράξη. Και θα δεις πως όσο τα δοκιμάζετε τόσες πληροφορίες θα σου δίνει μόνος του. Δεν χρειάζεται να κάνεις όσα θέλει ή όσα για εσένα δεν είναι απόλαυση, αλλά αν κάνεις κάποια από αυτά που σε βρίσκουν σύμφωνη θα είναι για πάντα δικός σου.

4. Η συμπεριφορά σου: Το αναλύουμε τελευταίο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις ως σπουδαιότερο. Ο τρόπος που προσεγγίζεις το σεξ μαζί του είναι κλειδί στη σχέση σας. Το το βλέπεις ως μια πράξη, που κάποιες φορές γίνεται καταναγκαστική; Ή είσαι και φαίνεσαι ενθουσιασμένη να δοκιμάσεις νέες στάσεις, μυστικά και κόλπα στο κρεβάτι; Αν κάποιες φορές συμβαίνει το πρώτο θα πρέπει να το αλλάξεις. Οι άντρες αναγνωρίζουν (και ας μην το λένε) πότε η γυναίκα δεν είναι 100% μαζί τους στο σεξ. Αν νιώσει πως είναι ένας βαρετός εραστής πολύ γρήγορα θα ψάξει ερωτική επιβεβαίωση σε κάποια άλλη.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook