Πώς θα διακοσμήσεις το γιορτινό τραπέζι; Δες εδώ | Photos

πώς-θα-διακοσμήσεις-το-γιορτινό-τραπέ-193327

Η μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι προτάσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του zarpanews.gr (δες εδώ) μας έκανε να ετοιμάσουμε και ένα δεύτερο αφιέρωμα.

PC110779Αυτή τη φορά λοιπόν εστιάζουμε στο γιορτινό τραπέζι το οποίο θέλουμε πάντα να είναι προσεγμένο για να υποδεχτούμε οικογένεια και φίλους, να απολαύσουμε τη συντροφιά και το φαγητό και να περάσουμε αξέχαστα Χριστούγεννα.PC110767Ακόμα και εν μέσω κρίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μοναδική ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Το τραπέζι, όμορφα διακοσμημένο, χωρίς υπερβολές και δαπανηρές λύσεις, μπορεί να δώσει την εορταστική νότα στην ατμόσφαιρα.PC110767Εννοείται πως αυτές τις μέρες θα βγουν τα καλά σερβίτσια στα τραπέζια. Ανάλογα με τα σετ που διαθέτετε, μπορείτε να «παίξετε» κάνοντας διάφορους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, ένα λευκό σερβίτσιο θα στολιστεί υπέροχα από ποτήρια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ή και πετσέτες σε κόκκινο χρώμα.PC110727Μια ωραία λεπτομέρεια είναι οι κρίκοι ή οι κορδέλες που θα δέσετε τις πετσέτες, σε κόκκινο ή χρυσό χρώμα.

Αν το σερβίτσιο σας έχει χρώμα, δώστε μεγαλοπρέπεια στο τραπέζι με ένα κατάλευκο τραπεζομάντιλο ή σουπλά. Ένας γενικός κανόνας πάντως, είναι να αποφύγετε να μπερδέψετε πολλά χρώματα.
PC110707Κεντρικό κομμάτι στο τραπέζι μπορεί να αποτελέσει μία σύνθεση από λουλούδια ή κλαδιά από έλατο και πεύκο, συνδυασμένα με μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Τα κηροπήγια ή διάφορα μικρά αντικείμενα θα καλύψουν τις γωνίες του τραπεζιού, συμπληρώνοντας έτσι το γιορτινό μας τραπέζι.PC110711PC110737 PC110748Τέλος, το τζάκι μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό σημείο του γιορτινού σας στολισμού, ανεξάρτητα από τον τύπο και το μέγεθος του. Ο τοίχος που βρίσκεται τοποθετημένο όσο και οι επιφάνειες πάνω και γύρω του, είναι ιδανικά σημεία για να εστιάσετε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο χρησιμοποιώντας  κηροπήγια και χριστουγεννιάτικες συνθέσεις.PC110764 PC110717zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook