Πώς είναι τα ζώδια στις φιλίες τους;

πώς-είναι-τα-ζώδια-στις-φιλίες-τους-322696

Ποιο ζώδιο είναι πιστό στις φιλίες του; Ποιο το πιο γενναιόδωρο; Ποιο θα σε κάνει να λυθείς στα γέλια και να περάσεις υπέροχα μαζί του; Διάβασε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου όσον αφορά τις φιλίες του…

Κριός
Ειλικρινής Φιλία

Ο φίλος Κριός δεν θα είναι όλη την ώρα κολλημένος πάνω σου. Είναι τόσο φλογερός και χαρούμενος άνθρωπος που έχει πολλούς γνωστούς και παρέες. Αν θες αποκλειστικότητα ξέχνα το, γιατί αυτό το ζώδιο πολλούς ανθρώπους προσφωνεί κολλητούς.

Οι φιλίες του όσο γρήγορα αρχίζουν, τόσο γρήγορα τελειώνουν. Εφόσον όμως έχεις στο πλευρό σου έναν φίλο Κριό, είσαι βέβαιος ότι έχεις έναν άνθρωπο ευθύ, δυναμικό, με ειλικρινή συναισθήματα και σωστές συμβουλές, που θα ξοδέψει όλη την ενέργειά του για να σε βοηθήσει.

Μπορεί ορισμένες φορές η παρορμητικότητά του να σε φέρει σε δύσκολη θέση και τα νεύρα του να έχουν οδηγήσει πολλές φορές την φιλία σας σε ρήξη, όμως όλα προέρχονται από καλή πρόθεση και μια παιδική αθωότητα. Αν, λοιπόν, κάποιος για παράδειγμα κατά λάθος τον σπρώξει σ’ ένα κέντρο διασκέδασης, ανάλαβε άμεσα εσύ δράση να λυθεί η παρεξήγηση για να μην σας διώξουν κλοτσηδόν!

Ταύρος
Πιστή Φιλία

Ο Ταύρος είναι ένας αξιόπιστος και σταθερός φίλος. Δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα υπομένει διαρκώς τα όποια ελαττώματά σου. Μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα και θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Όντας κτητικά όντα ενδέχεται κάποιες φορές να νιώσεις υπερβολικά πιεσμένος.

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που υποστηρίζουν ανοιχτά το δούναι και λαβείν με αποτέλεσμα να νομίζεις ορισμένες στιγμές ότι σε εκμεταλλεύεται, ώστε να αποκτήσει αυτό που θέλει και ιδιαίτερα ότι αφορά υλικά αγαθά. Μην ανησυχείς όμως, το πράγμα δεν είναι καθόλου έτσι.

Άπλα τα Ταυράκια θεωρούν δεδομένο πως είναι υποχρέωση να βοηθάς τον φίλο σου στην δύσκολη στιγμή του. Γι ’ αυτό το λόγο σ’ αφήνουν και οι ίδιοι εις γνώσιν τους να τους “εκμεταλλευτείς”. Τέλος, οι Ταύροι ενώ αγαπούν την διασκέδαση και την καλοπέραση, είναι αργοκίνητοι και δεν κάνουν τίποτα αν πρώτα δεν το προγραμματίσουν, πράγμα που τους καθιστά λίγο βαρετούς.

Για να τους αφυπνίσεις πρότεινε μια έξοδο σε ένα καλό εστιατόριο. Το φαγητό στους Ταύρους αγγίζει ευαίσθητες χορδές!

Δίδυμοι
Εγκεφαλική Φιλία

Σίγουρα σε γοήτευσε απ΄ τη πρώτη γνωριμία. Σίγουρα είναι η ψυχή της παρέας. Επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, είναι φίλοι που μπορείς να συζητάς ώρες μαζί τους ευχάριστα και για τα πάντα. Είναι πολύ έξυπνοι και έχουν οπωσδήποτε πολλές εναλλακτικές λύσεις και συμβουλές για τα προβλήματά σου.

Καλό θα ήταν να μην τους αποκαλύψεις και το πιο πολύτιμο μυστικό σου γιατί δεν θα αντέξουν να το κρατήσουν μόνο για τους ίδιους. Δεν κάνουν κουτσομπολιό, κοινωνικό σχολιασμό το λένε! Ο φίλος Δίδυμος είναι εύθυμος και ευχάριστος και περνάς υπέροχα μαζί του.

Όταν θες να μιλήσεις με κάποιον είναι το κατάλληλο άτομο. Η γοητεία του είναι αδιαμφισβήτητη, γι‘ αυτό καλύτερα μην τον εμπιστευτείς και τυφλά με τον μεγαλύτερό σου έρωτα γιατί δυστυχώς, γι’ αυτόν όσο κι αν λατρεύει τους φίλους του: ο πειρασμός, φιλίες δεν κοιτά…

Καρκίνος
Συναισθηματική Φιλία

Είστε οπωσδήποτε φίλοι από παιδιά. Αν όχι, σε θέλει για φίλο έως τα βαθιά γεράματα. Ο πιο τρυφερός και συναισθηματικός φίλος που θα μπορούσες να έχεις. Είναι μια σίγουρη αγκαλιά και ένας σίγουρος ώμος να κλάψεις όταν θα το έχεις ανάγκη. Θα σε στηρίξει, θα σε φροντίσει όταν θα αρρωστήσεις, θα σε κακομάθει όταν θα σε φιλοξενήσει.

Γι αυτόν δεν είσαι φίλος, αλλά οικογένεια. Ίσως όταν ερωτευτεί να σε παραμελήσει λίγο αλλά κολλητός του είσαι, γνωρίζεις την ανάγκη του για αγάπη. Κι όταν απογοητευτεί συναισθηματικά εκεί θα δείξεις πόσο πραγματικός φίλος είσαι.

Από εσένα απαιτείται απλά αντοχή για να είσαι διπλά του τις δεκάδες φορές την ημέρα που θα κλάψει, θα γκρινιάξει, θα παραπονεθεί και θα νευριάσει. Δεν πειράζει όμως, ένα τόσο γλυκό πλάσμα το αξίζει!…

Λέων
Γενναιόδωρη Φιλία

Αφοσιωμένος, διασκεδαστικός και γενναιόδωρος ο φίλος Λέων. Αν σε έχει επιλέξει για φίλο του – γιατί αυτός πάντα επιλέγει – τότε να ξέρεις ότι ένα από τα κριτήριά του είναι να έχεις την ικανότητα να τον βγάζεις ασπροπρόσωπο στον έξω κόσμο.

Σε αγαπάει με όλη του την καρδιά και μπορεί να δώσει τα πάντα για σένα, φτάνει καθημερινά να του το αναγνωρίζεις και να τον επευφημείς. Δεν θα σ’ αφήσει να προτιμήσεις κάποιον άλλο απ’ αυτόν, κάνοντας σε επανειλημμένα να διασκεδάζεις. Μην τολμήσεις ποτέ όμως να τον συγκρίνεις με κάποιον άλλο φίλο σου.

Για το λιοντάρι αυτό είναι προδοσία. Πρέπει πάντα αυτός να αποφασίζει το που θα πάτε και με ποιους, ή, το λιγότερο, να περάσει από την έγκρισή του. Γέμισε τον με κοπλιμέντα, όσο υπερβολικά κι αν είναι, κάνοντάς τον να σ‘ αγαπήσει ακόμα περισσότερο.

Παρθένος
Απαιτητική Φιλία

Αν καταφέρεις να κρατήσεις μακροχρόνια φιλία με Παρθένο, μπράβο σου! Πέρασες όλα τα τεστ και τις αναλύσεις που οφείλει να κάνει ένας Παρθένος για να σε ορίσει φίλο του. Δεύτερο μπράβο, γιατί αντέχεις όλες του τις ιδιοτροπίες, τις ανασφάλειες, την εμμονή του με την τελειότητα και την γκρίνια του.

Αλλά κυρίως συγχαρητήρια που ανέχεσαι την εκνευριστική κριτική του σε ότι κι αν κάνεις, πράγμα που εκείνος δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί από σένα! Τα Παρθενάκια όμως είναι οι καλύτεροι φίλοι όταν πρόκειται για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. Θα τρέξουν για σένα, θα φροντίσουν να σε καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τα γενέθλια ή τη γιορτή σου.

Ρώτησέ τον πώς να πας σε ένα μέρος που σίγουρα γνωρίζει και προκειμένου να σε βοηθήσει, θα σου αναφέρει και το τελευταίο φανάρι ή περίπτερο που πρόκειται να συναντήσεις. Στην κυριολεξία μπορούν να γίνουν υπηρέτες σου στο όνομα της φιλίας σας.

Ζυγός
Συντροφική Φιλία

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κάνει πιο εύκολα φίλους απ’ τον καθένα. Τόσο συμπαθητικός και καλοσυνάτος, που όλος ο κόσμος τον λατρεύει. Λίγες από τις φιλίες του κρατάνε όμως, λόγω της αστάθειας και της αναποφασιστικότητάς του. Είναι τόσο υποχωρητικός και καλοπροαίρετος, που μπορεί να σου συγχωρέσει σχεδόν τα πάντα.

Ο λόγος του είναι γλυκός και ευγενικός, αλλά προσοχή, τα μισά απ’ αυτά που λέει δεν είναι αλήθεια. Όχι φυσικά από κακία, αλλά είσαι φίλος του και πρέπει να σε ευχαριστεί συνέχεια. Έχει τη τάση να χαϊδεύει τα αυτιά.

Είναι η χειρότερη επιλογή παρέας για ψώνια, αφού ακόμα και το πιο απαίσιο μπλουζάκι που σε κάνει να μοιάζεις με παλαιστή Σούμο, σύμφωνα με τη γνώμη του φίλου σου Ζυγού, στρώνει τέλεια πάνω σου.

Είναι ο καλύτερος διαφημιστής για σένα στους άλλους, αλλά παράλληλα, κάπου, κάποτε, σε κάποιον έχει απαριθμήσει τα ελαττώματά σου, τα οποία φυσικά ποτέ δεν έχει πει σε εσένα.

Σκορπιός
Ριψοκίνδυνη Φιλία

Καλά, δεν πετύχατε και τον πρώτο αριθμό του λαχείου για φίλο! Οπωσδήποτε ένα Σκορπιό τον χαρακτηρίζεις έμπιστο, σταθερό, ευαίσθητο, σοβαρό και προστατευτικό φίλο. Αλλά για πόσο; Το παραμικρό λάθος μπορεί να του φανεί τόσο σοβαρό που είναι πιθανό, όχι απλά να διαλύσει την φιλία σας, αλλά να σε εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο.

Δυστυχώς, οι Σκορπιοί είναι αρκετά ζηλόφθονοι, ώστε να μεταμορφωθούν από πιστοί φίλοι σε αντίζηλούς σου όσον αφορά την εμφάνιση, τα χρήματα, την κοινωνική ζωή, την καριέρα έως και το σύντροφό σου. Γι’ αυτό όσο λιγότερα λες τόσο καλύτερα. Στο κάτω – κάτω κι εκείνος σίγουρα σου κρύβει πολλά…

Όπως ο Ταύρος, έτσι και ο Σκορπιός, όσα περισσότερα δίνεις, τόσα θα πάρεις. Κάνε του τα χατίρια για να μη κινδυνέψει η σωματική σου ακεραιότητα!

Τοξότης
Διασκεδαστική Φιλία

Ο τέλειος συμβουλάτορας. Το κοφτερό μυαλό του και η φιλοσοφική του σκέψη τον ορίζει τέλειο φίλο για ατελείωτες συζητήσεις και εξομολογήσεις που προσφέρει λύσεις για τα πάντα. Είναι πολυπράγμων και σε κάνει πάντα να περνάς τέλεια. Λατρεύει κάθε τι καινούργιο, δε σνομπάρει τίποτα και κανένα και γι’ αυτό το λόγο θα γνωρίζεις συνεχώς διαφορετικά άτομα που συναναστρέφεται.

Θα σε βοηθήσει σίγουρα να πετύχεις και τους πιο μακρινούς σου στόχους και αρέσκεται στο να δίνει συμβουλές. Δύσκολα κάνει μακροχρόνιες φιλίες, αλλά αν αντέχεις τους γρήγορους ρυθμούς του και την αγάπη του για μετακινήσεις και ταξίδια, θα είστε παντοτινά φίλοι.

Φερέγγυα και γενναιόδωρα θα φερθεί μονάχα όταν πραγματικά το θέλει και πιστεύει ότι είσαι φίλος που αξίζει. Όσο γι’ αυτό, κόβει το μάτι του…

Αιγόκερως
Ουσιαστική Φιλία

Μπορεί να φαίνεται ψυχρός, όμως οι πράξεις του και όχι τα λόγια του θα σου αποδείξουν πόσο πιστός και αφοσιωμένος φίλος είναι ένας Αιγόκερως. Έχει τους λιγότερους φίλους – ίσως και κανέναν – από τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου γιατί, εκτός του ότι είναι επιλεκτικός και δύσκολος άνθρωπος, αγαπά και τη μοναξιά του.

Μπορεί να μη σε συμπονά φανερά, αλλά ομολογουμένως είναι ένας δοτικός και λογικός φίλος που όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε. Θα σε εκνευρίσει με την προσκόλλησή του στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, όμως, αν είσαι φίλος, οφείλεις να το σεβαστείς.

Το ζήτημα είναι εσύ να αντέξεις την κατά καιρούς αγενή συμπεριφορά του και το καυστικό του χιούμορ. Ο Αιγόκερως, δυστυχώς, δεν έχει καθόλου τακτ και θα σου πει την ωμή αλήθεια όσο κι αν αυτή μπορεί να σε πληγώσει. Όσο πιο οικεία αισθάνεται μαζί σου, τόσο πιο άξεστος μπορεί να γίνει.

Μην εκπλαγείς, λοιπόν, αν ενώ λες τον πόνο σου για τον πρόσφατο χωρισμό σου στο φιλαράκι σου, εκείνο κοιτάει τηλεόραση και ξύνεται. Εκεί είναι, δίπλα σου, σ‘ ακούει και σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Υδροχόος
Ξεχωριστή Φιλία

Ο φίλος της…φιλίας! Καλόψυχος, αλτρουιστής και στο όνομα της φιλίας θυσιάζει πολλά. Οι φίλοι του είναι πάντοτε σε προτεραιότητα, τους βάζει πάνω κι απ’ τον έρωτα, την οικογένεια, τον ίδιο του τον εαυτό. Πρωτότυπος, καινοτόμος, πρωτοποριακός, κερδίζει φυσικά το θαυμασμό και το σεβασμό σου.

Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Αν πρόκειται για φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, εύκολα μπορεί να συμπεριλάβει στις δραστηριότητές σας μια ερωτική συνεύρεση, χωρίς αυτό να χαλάσει τη φιλία σας. Αφοσιωμένο φίλο δεν τον λες, εφόσον λειτουργεί για το καλό όλων και… δυο χέρια τι να προλάβουν!

Πάντως, αν ο φίλος σου Υδροχόος, σου υποσχεθεί βοήθεια, θα τρίβεις τα μάτια σου από το τι μπορεί να καταφέρει για σένα και θα είσαι σίγουρα ευγνώμων. Το άσχημο είναι ότι προκειμένου να κάνει το καλό σε κάποιον φίλο και επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος κάποιου άλλου φίλου.

Φυσικά θα το κάνει με τέτοια επιδεξιότητα που θα αναρωτιέσαι γιατί και πως γίνεται ένας άνθρωπος που σε έχει ξελασπώσει τόσες φορές, τώρα να δραστηριοποιείται εναντίον σου!

Ιχθύς
Τρυφερή Φιλία

Καλοί ακροατές και συμπονετικοί φίλοι τα ψαράκια. Ο Ιχθύς είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ευχάριστος σαν παρέα και φροντίζει τους φίλους του χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα και αναγνώριση.

Κάνει το καλό ρίχνοντάς το στο γιαλό! Σε περιποιείται, μπορεί να υπομένει πολλά από εσένα και σε μία παρεξήγηση δεν έχει πρόβλημα να κάνει το πρώτο βήμα. Γι’ αυτό λοιπόν μην τον παρεξηγείς αν δεν σε έχει πάρει τηλέφωνο όπως σου είπε, αν σε στήνει στα ραντεβού ή αν ξεχάσει τα γενέθλια ή την γιορτή σου.

Δεν είναι ότι αδιαφορεί, κάθε άλλο. Είναι απλά στη φύση του να ζει σ’ ένα διαφορετικό κόσμο από τους υπόλοιπους. Αγαπά πραγματικά τους φίλους του και όσοι είναι δίπλα του οφείλουν να νιώθουν τυχεροί.

fremind.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook