Πώς ακυρώθηκε το debate Φώφης – Ανδρουλάκη

πώς-ακυρώθηκε-το-debate-φώφης-ανδρουλάκη-613088

Με πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας και μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες του Νίκου Αλιβιζάτου δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το προγραμματισμένο για την Παρασκευή το βράδυ, debate της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η επιτροπή, παρά τη συμφωνία των δύο πλευρών είχε την θέση, την οποία μετέφερε ο κ. Αλιβιζάτος στους υποψήφιους ότι δεν θα ήταν καλό μέσα στο κλίμα γενικού πένθους να υπάρξει αυτή η τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη συνομιλία του με τον κύριο Αλιβιζάτο έθεσε θέμα αναβολής των εκλογών της Κυριακής κάτι που δεν έγινε αποδεκτό όπως και η πρόταση να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην ανακοίνωση της επιτροπής αναφέρεται ότι το αίτημα του κ. Ανδρουλάκη δεν έγινε δεκτό, «διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας».

Η επιτροπή επίσης στην ανακοίνωση της προτρέπει τους υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Η μη πραγματοποίηση του debate έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια, ενώ η πλευρά Ανδρουλάκη είχε δεχθεί από την Κυριακή πιέσεις για μην γίνει ο δεύτερος γύρος.

Πάντως ενώ υπήρξαν δύο debate μεταξύ των εννέα υποψηφίων δεν θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους δύο μονομάχους του δεύτερου γύρου.

Επίσης η Φώφη Γεννηματά ανέβαλε όλες τις προεκλογικές εμφανίσεις της.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook