Πόσο θα αλλάξει ο Πλατανιάς τον Ιανουάριο; Δείτε εδώ

πόσο-θα-αλλάξει-ο-πλατανιάς-τον-ιανουά-470984

Το 2016 μπορούμε να πούμε ότι κλείνει θετικά για τον Πλατανιά. Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη, στη συνέχεια ήρθε το άγχος, καθώς τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν, όπως και τα γκολ ή έστω το γκολ. Εν τέλει η ομάδα, όμως, έκλεισε με «τρίποντο» την χρονιά και όλοι πήγαν με χαμόγελα να κάνουν γιορτές.

Ο Ιανουάριος είναι κοντά και το σίγουρο είναι ότι ο Πλατανιάς θα ενισχυθεί. Βεβαίως, η μεταγραφολογία θα έχει την ένταση των προηγούμενων χρόνων. Όχι μόνο για τα «στάνταρ», τον επιθετικό που θα πάρει η ομάδα, αλλά και για αυτούς που θα κουνήσουν… μαντήλι.

Αν εξαιρέσουμε τους τερματοφύλακες, από εκεί και πέρα, αποχωρήσεις και προφανώς αν υπάρξουν θα πρέπει να καλυφθούν, τότε αλλαγές αναμένονται στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, όπως γράψαμε.

Ο Γιάγια Μπανανά «αρέσει» σε μεγάλες ομάδες, οπότε αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί τα θέλω της ομάδας, τότε θα αποχαιρετήσει τα Χανιά. Καρυπίδης, Κάργας και Πριντέτα είναι οι παίκτες που για την ώρα καλούνται να καλύψουν το κενό που ενδεχομένως να προκύψει. Ο πρώτος ήδη έχει πάρει φανέλα βασικού σε πολλά ματς, ενώ ο Ουκρανός όπως είπε ο κ. Παράσχος «χτυπάει» ενδεκάδα. Να σημειωθεί πως «ακούγεται» ότι ο πρώην αμυντικός της ομάδας, Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος βρίσκεται στη Βέροια, ίσως να ξανά γίνει κάτοικος Χανίων.

Όγκνιεν Γκνιάτιτς. Ο Βόσνιος είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα αποχωρήσει από τη χανιώτικη ομάδα. Είναι από τους παίκτες που με τις εμφανίσεις του κάνουν αδύνατο να τον κρατήσει μια ομάδα στο επίπεδο του Πλατανιά. Ωστόσο, φημολογία για αμυντικό χαφ στον Πλατανιά δεν έχει ξεκινήσει, αλλά δε θα αργήσει και πολύ η ώρα. Όμως, να σημειωθεί ότι ο Κάργας μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, έτσι το κενό στην άμυνα αν καλυφθεί με τον Μαραγκό, τότε ο Έλληνας παίκτης μπορεί να καλύψει τους Μουνάφο και Στανισάβλιεβιτς, εφόσον, βέβαια, πάρει μεταγραφή ο Γκνιάτιτς.

Τέλος, φημολογείται πως οι Χανιώτες ενδιαφέρονται για μεσοεπιθετικούς, καθώς αυτοί που καλύπτουν τις θέσεις στο υπάρχον ρόστερ, αλλά δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, θα αποχωρήσουν.

Ο Μίλος Στοϊτσεφ αναζητεί νέα ποδοσφαιρική στέγη, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ατρόμητο και για την ώρα την περίπτωσή του φαίνεται να εξετάζουν Λεβαδειακός και Πλατανιάς, ενώ η ομάδα του Παράσχου για την επίθεση αναμένεται να «χτυπήσει» έμπειρο όνομα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook