Πόση σιγουριά…. Σταύρος Δήμας: «Θα εκλεγώ με πάνω από 180 ψήφους»

πόση-σιγουριά-σταύρος-δήμας-θα-εκλε-190986

dimasΔεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την εκλογή, ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας, λίγες μέρες  πριν από την πρώτη ψηφοφορία.

Ειδικότερα και  σύμφωνα με τη «Real News», μιλώντας σε βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του και τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, ο κ. Δήμας φέρεται να είπε ότι«πιστεύω πως θα κερδίσω και θα εκλεγώ Πρόεδρος με πάνω από 180 ψήφους».

Ο πρώην επίτροπος, θεωρεί πως το κρισιμότερο πενθήμερο είναι αυτό πριν τη τελική ψηφοφορία, γι αυτό και φέρεται αποφασισμένος να μην παραιτηθεί και να διεκδικήσει την ψήφο των βουλευτών, ανεξάρτητα από τις ψήφους που θα συγκεντρώσει στις δύο πρώτες ψηφοφορίες.

«Τότε θα παιχτούν όλα. Το μεγάλο ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα πλαίσιο ομαλότητας που θα εγγυηθεί και τη συνταγματικά αναθεώρηση», είπε ο Σταύρος Δήμας.

Στενός φίλος του πάντως, τονίζει πως ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας «παίρνει αποφάσεις έπειτα από πολλή σκέψη και δεν υπαναχωρεί. Θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους. Το έχει δείξει σε όλη την πολιτική διαδρομή του. Δεν έκανε πίσω ούτε όταν είχε μεγάλες κόντρες με τις εταιρίες μεταλλαγμένων προϊόντων και με τις ισχυρές γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook