Πόσες φορές πρέπει τα ζευγάρια να κάνουν σεξ;

πόσες-φορές-πρέπει-τα-ζευγάρια-να-κάνο-0

Μία νέα έρευνα μας εκπλήσσει με τα αποτελέσματά της και καταρρίπτει ό, τι ξέραμε, καθώς αποκαλύπτει το μαγικό αριθμό που πρέπει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ την εβδομάδα.

Πιστεύετε ότι αν κάνετε περισσότερο σεξ θα σας κάνει πιο χαρούμενους και ευτυχισμένους; Λοιπόν κάνετε λάθος. Μια φορά την εβδομάδα, είναι ο μαγικός αριθμός, λένε οι ειδικοί. Το να κάνει περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι θα είναι πιο ευτυχισμένο. Παλαιότερες έρευνες υποστήριζαν ότι το ζευγάρι ερχόταν πιο κοντά αν είχε πληθώρα σεξουαλικών επαφών μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Σύμφωνα όμως με την τελευταία έρευνα από το πανεπιστήμιο του Τορόντο στην οποία 30.000 άνθρωποι είπαν την γνώμη τους τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η συχνότητα στο σεξ δεν έχει καμία σχέση με την ευτυχία των ζευγαριών.

«Τα ευρήματά μας έδειξαν ότι το πιο σημαντικό πράγμα για να διατηρηθεί μια σχέση ζωντανή και υγιής δεν είναι μόνο το καθημερινό ή συχνό σεξ αλλά η επικοινωνία που αναπτύσσει το ζευγάρι», είπε o επικεφαλής της έρευνας Dr. Muise.

Τα περισσότερα ζευγάρια που συμμετείχαν είπαν πως έκαναν σεξ μια φορά την εβδομάδα και είχαν μια ευτυχισμένη σχέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook