«Πόλεμος» Κουρή – NASA: «Η ελιά στο κτήμα μου είναι μεγαλύτερη από αυτή στα Χανιά»

πόλεμος-κουρή-nasa-η-ελιά-στο-κτήμα-μο-394266

Πολύ προσωπικά φαίνεται πως πήρε ο Γιώργος Κουρής το θέμα της ελιάς στις Βούβες και την φωτογραφία που, όπως αποκάλυψε πρώτο το zarpanews.gr, δημοσιεύτηκε στο site της NASA ως η φωτογραφία της ημέρας.

vouves2Συγκεκριμένα, ο εκδότης της εφημερίδας Kontra news, δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, το θέμα με το φλέγον ερώτημα «Ποια είναι η μεγαλύτερη ελιά στον πλανήτη;» Ο κ. Κουρής αμφισβητεί τη NASA καθώς όπως λέει, υπάρχει μεγαλύτερη ελιά η οποία βρίσκεται στο κτήμα του, στην Κρανιά Κεφαλλονιάς.

Μάλιστα το ερώτημα συνοδεύεται και με τους αντίστοιχους αριθμούς: «Ποια είναι η μεγαλύτερη ελιά στον πλανήτη; ΝΑΣΑ:  Η Ελιά στις Βούβες Χανίων με περίμετρο 12,5 μ. Γ. ΚΟΥΡΗΣ: Η ελιά στο κτήμα μου, στην Κρανιά της Κεφαλονιάς με περίμετρο 16 μ.».

SCAN0226Ο γνωστός εκδότης δεν δίστασε να στείλει επιστολή στη NASA στην οποία αναφέρει: «Σεβόμενος και τιμώντας την αξιοπιστία για την τεράστια προσφορά της NASA στον παγκόσμιο πολιτισμό, θέλω να σας πω ότι στην προχθεσινή σας ανάρτηση που παρουσιάσατε «ως την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας στον πλανήτη», μια τεράστια ελιά που βρίσκεται στο χωριό Βούβες στα χανιλα, η ηλικία της οποίας από την ανάλυση του κορμού της δείχνει να είναι τουλάχιστον 2.000 χρόνων, σας στέλνουμε τρεις φωτογραφίες της ελιάς μας που βρίσκεται στην περιοχή της Κρανιάς στο κτήμα Κουρή έξω από το Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς και έχει περίμετρο 16 μέτρα»

Στην επιστολή του ο κ. Κουρής προσκαλεί τους ανθρώπους της NASA στην Κεφαλλονιά για να δουν ιδίοις όμμασι την περίφημη ελιά.

Αναμέν ουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση της NASA!

zarpanews.gr

One thought on “«Πόλεμος» Κουρή – NASA: «Η ελιά στο κτήμα μου είναι μεγαλύτερη από αυτή στα Χανιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook