«Πόλεμος» για τα αδέσποτα στα Χανιά: Δημοτική σύμβουλος κρέμασε πανό έξω από το Δημαρχείο | Photos

πόλεμος-για-τα-αδέσποτα-στα-χανιά-δη-725721

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ δημοτικής Αρχής και φιλοζωικών σωματείων στα Χανιά, μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών με φόντο τους χειρισμούς στο θέμα των αδέσποτων.

Σήμερα το πρωί, η δημοτική σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» Κατερίνα Βουτετάκη από κοινού με άλλα μέλη φιλοζωικών σωματείων ανήρτησε έξω από το Δημαρχείο επί της οδού Κυδωνίας, ένα τεράστιο πανό, κατηγορώντας την δημοτική Αρχή για «εγκλήματα» κατά των αδέσποτων.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πρόσφατες καταγγελίες, μεγάλος αριθμός ζώων φέρεται να αγνοείται στα Χανιά, αφού ο περισυλλογέας με τον οποίο ο Δήμος έχει συνάψει σύμβαση, μετά την στείρωσή τους δεν τα επιστέφει στις περιοχές απ’ όπου τα συνέλεξε αλλά τα εγκαταλείπει φρεσκοεγχειρισμένα σε άγνωστες τοποθεσίες.

zarpanews.gr

One thought on “«Πόλεμος» για τα αδέσποτα στα Χανιά: Δημοτική σύμβουλος κρέμασε πανό έξω από το Δημαρχείο | Photos

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ «ΦΙΛΟΖΩΩΝ».
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΖΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook