Πως ένα μπάτσελορ έγινε αποστολή διάσωσης αδέσποτων | Photos + Video

πως-ένα-μπάτσελορ-έγινε-αποστολή-διάσ-450503

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν συνδέσει τα μπάτσελορ πάρτι στην Αμερική με την κατανάλωση αλκοόλ και κάθε άλλου είδους κρεπάλη. Ωστόσο, το συγκεκριμένο μπάτσελορ πήρε μια διαφορετική, τελείως απροσδόκητη τροπή λόγω ενός σκύλου.

Ο Μίτσελ από το Μίσιγκαν, πήρε την παρέα του και πήγαν να μείνουν για λίγες μέρες σε ένα σπίτι στο δάσος ώστε να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο του. Κάποια στιγμή, ο Μίτσελ παρατήρησε ένα αδέσποτο σκύλο έξω από την πόρτα του σπιτιού που έμεναν.

koutavia_batchelor2

koutavia_batchelor3

Οι άντρες αμέσως φρόντισαν τον σκύλο, έπαιξαν μαζί του και τον τάϊσαν καθότι έβλεπαν πως ήταν υποσιτισμένος.

«Ήταν τόσο γλυκό σκυλάκι και μόλις κερδίσαμε την εμπιστοσύνη της, χαιρόνταν όταν μας έβλεπε, κούναγε την ουρά της…έκανε πολλές χαρές» ανέφερε ο Μίτσελ στο δίκτυο ABC.

Όσο περνούσαν οι μέρες, ο Μίτσελ και η παρέα του παρατήρησαν πως ο σκύλος, προστάτευε ένα συγκεκριμένο σημείο στο δάσος. Την ακολούθησαν και ανακάλυψαν μια μεγάλη τρύπα με… κουτάβια.

«Είχαμε δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό ταμείο για να αγοράσουμε φαγητό και μπύρες όλες τις μέρες που θα ήμασταν στο δάσος. Στο τέλος, το ταμείο αυτό έγινε ταμείο διάσωσης… κουταβιών!» είπε ο Μίτσελ και όπως δήλωσε η μαμά και τα επτά κουτάβια υιοθετήθηκαν από την παρέα του.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Μίτσελ και οι φίλοι του μένουν πολύ κοντά και άρα τα κουτάβια τους μπορούν συναντόνται πολύ συχνά μεταξύ τους κατά τις βόλτα τους στο πάρκο.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook