Πωλούσε ως δικά του αυτοκίνητα που είχε νοικιάσει!

πωλούσε-ως-δικά-του-αυτοκίνητα-που-είχ-347579

Αυτοκίνητα που είχε υπεξαιρέσει από εταιρίες ενοικίασής τους, από τις οποίες τα είχε νοικιάσει με συμφωνητικό βραχυχρόνιας εκμίσθωσης, πωλούσε σε ανυποψίαστους αγοραστές ένας 32χρονος, που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον κατά το τελευταίο δίμηνο, προσέγγιζε ιδιώτες που ενδιαφέρονταν για την αγορά Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, εμφανιζόμενος ως εξουσιοδοτημένος υπάλληλος εταιρειών εκμίσθωσης αυτοκινήτων, που είχε αναλάβει την εκποίησή τους. Τους παρουσίαζε τότε προς πώληση αυτοκίνητα τελευταίας κυκλοφορίας, με συμφέρουσα τιμή, που έφτανε στο μισό της αγοραστικής αξίας τους.

Για τη μεταβίβαση των οχημάτων, ο 32χρονος εφοδίαζε τους αγοραστές με πλαστά δικαιολογητικά (άδειες κυκλοφορίας, αποδείξεις είσπραξης κλπ), που κατάρτιζε ο ίδιος. Στη διαδικασία αυτή είχε και συνεργό, άγνωστο άτομο που αναζητείται.

Με τη μέθοδο αυτή ο 32χρονος και ο συνεργός του εξαπάτησαν εννέα πολίτες.

Με τη σε βάρος του δικογραφία, για απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία μετά χρήσεως, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: in.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook