Πυροβόλησε κατά λάθος την… πεθερά του

πυροβόλησε-κατά-λάθος-την-πεθερά-του-338943

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 59χρονος καθάριζε το όπλο στην αυλή του σπιτιού του και η… αδέσποτη βολίδα τραυμάτισε στο δεξί της πόδι την 84χρονη γυναίκα

Όλα στραβά πήγαν για έναν 59χρονο σε χωριό της ενότητας Στράτου του δήμου Αγρινίου, όταν αποφάσισε να καθαρίσει το κυνηγητικό όπλο του γιου του. Από έναν αδέξιο χειρισμό, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια χτύπησαν στην ηλικιωμένη πεθερά του στο πόδι τραυματίζοντάς την!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 59χρονος καθάριζε το όπλο στην αυλή του σπιτιού του και η… αδέσποτη βολίδα τραυμάτισε στο δεξί της πόδι την 84χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύματα της και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 59χρονος γαμπρός της συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοχρησία και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Μαζί του συνελήφθη και ο 29χρονος γιος του και εγγονός της ηλικιωμένης, που κατηγορείται για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης οπλισμού.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook