Πυροβολούσε γυναίκες-οδηγούς επειδή «οι γυναίκες δεν είναι για το τιμόνι»!

πυροβολούσε-γυναίκες-οδηγούς-επειδή-731601

Δεν έχει προηγούμενο η δράση ενός άνδρα στο Τέξας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο γυναίκες οδηγούς σε δρόμους του Κέιτι, στην Κομητεία Χάρις.

Πρόκειται για τον Νίκολα Νταγκοστίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία με φονικό όπλο, καθώς σε δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο και τον Μάρτιο πυροβόλησε και τραυμάτισε γυναίκες που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, όπως αναφέρει η Star-Telegram.

Στο δικαστήριο για την πρώτη περίπτωση είπε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποίησε το όπλο για αυτοάμυνα (!) γιατί η γυναίκα είχε μπει μπροστά του στη λωρίδα που οδηγούσε. Μάλιστα για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε μείνει έξι εβδομάδες στη φυλακή πριν καταβάλει 75.000 δολάρια ως εγγύηση και τελικά να αποφυλακιστεί.

Οσον αφορά στη δεύτερη παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας, μάλιστα, πως συνολικά έχει εξαπολύσει πέντε ένοπλες επιθέσεις σε γυναίκες οδηγούς!

Στο προφίλ του στο Facebook φαίνεται να μην συμπαθεί και πολύ τις γυναίκες. Σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις του χαρακτηρίζει «ανίκανες» τις γυναίκες οδηγούς και τονίζει πως «οι γυναίκες είναι μόνο για να γεννούν αρσενικά παιδιά».

Όπως ανέφεραν τα θύματα στις μαρτυρίες τους και στις δύο περιπτώσεις ο νεαρός άνδρας πλησίασε τα αυτοκίνητά τους και πυροβόλησε στο τζάμι του οδηγού. Και οι δύο πάντως είπαν πως μετά τον πυροβολισμό τις κοιτούσε επίμονα σαν να ήθελε να δει αν τις είχε τραυματίσει.

Ο κατηγορούμενος επέστρεψε στη φυλακή μόνο που αυτή τη φορά η εγγύηση ορίστηκε στις 250.000 δολάρια.

πηγή: altsantiri.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook