Πυροβολισμοί με ένα νεκρό και δύο τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας για μία παρεξήγηση | Photos

πυροβολισμοί-με-ένα-νεκρό-και-δύο-τραυ-395649

Σκηνικό τρόμου στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Ζήνωνος όταν άγνωστος άνοιξε πυρ με συνέπεια να τραυματιστούν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες.

Ο δράστης, ο οποίος είναι Ιρακινός, κουρδικής καταγωγής, το πρωί επισκέφθηκε ένα κατάστημα με ρούχα στην οδό Ζήνωνος. Εκεί, για άγνωστους λόγους, διαπληκτίστηκε έντονα με την πωλήτρια, η οποία κατάγεται από την Αλβανία. Εκείνη ενημέρωσε με τη σειρά της, έναν φίλο της, ο οποίος έφτασε στο κατάστημα μαζί με έναν γνωστό του και ζήτησε τον λόγο από τον Ιρακινό.

Στη συνέχεια επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Ιρακινό, να αποχωρεί από το μαγαζί.

Λίγο αργότερα ο δράστης επέστρεψε, και πυροβόλησε τον φίλο της πωλήτριας στην κοιλιά τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ από σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, τραυματίστηκαν και δύο περαστικοί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, ο άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά, κατέληξε. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Μία προσαγωγή

Στη προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις για τους πυροβολισμούς.

Ο προσαχθείς φέρεται να βρισκόταν μαζί με τον δράστη που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τρία άτομα. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν αμέσως στο σημείο μετά τους πυροβολισμούς και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook