Πτώχευσε ουκρανικός tour operator που διακινούσε τουρίστες και στην Κρήτη

πτώχευσε-ουκρανικός-tour-operator-που-διακινούσ-204060

newstravelΑντίκτυπο και στην Κρήτη θα έχει κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο η πτώχευση ενός εκ των μεγαλύτερων και δυναμικότερων tour operators της Ουκρανίας, του News Travel.

Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ώρο αναφέρουν πως στο ηλεκτρονικό site του tour operator έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση διακοπής της λειτουργίας του αναφέροντας ως αιτίες : τη δραματική μείωση της ζήτησης για ταξίδια και γενικά την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας , δίνονταν παράλληλα οδηγίες και πληροφορίες για όσους πελάτες του βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό ή πρόκειται να ταξιδέψουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το tourismlobby, το News Travel, διακινούσε αρκετές δεκάδες χιλιάδες πελάτες σε πάνω από 30 προορισμούς εξωτερικού και φυσικά με πολύ μεγάλη κίνηση στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στη χώρα μας συνεργαζόταν με αρκετά ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Χαλκιδική και Κέρκυρα.

Στην παρούσα φάση ,λόγω του ότι έχει κλείσει η τουριστική περίοδος για την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας μας , άμεσος αντίκτυπος για επισκέπτες που θα είχαν κλείσει πακέτα μέσω του News Travel δεν υπάρχει.

Όμως υπαρκτή είναι η ανησυχία για οφειλές που ενδεχομένως υπάρχουν προς ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και σαφώς για το ότι την ερχόμενη τουριστική περίοδο θα μετράμε μείον ένα ακόμα ταξιδιωτικό φορέα ,πελάτη των ντόπιων ξενοδοχείων.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook