Πρώην «κουνελάκι» του Playboy αποκαλύπτει: Είχα 9 μήνες σχέση με τον έγγαμο Τραμπ

πρώην-κουνελάκι-του-playboy-αποκαλύπτει-ε-653250

Τον Ιούνιο του 2006, ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στο Playboy Mansion του Χιου Χέφνερ για γύρισμα του σόου The Apprentice.

Εκεί, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ο μεγιστάνας γνώρισε το μοντέλο Κάρεν ΜακΝτουγκάλ και μια ερωτική σχέση φαίνεται πως ξεκίνησε. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Τραμπ είχε γίνει πατέρας του Μπάρον, καρπού του έρωτά του με την Μελάνια. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην τον πτόησε και φλέρταρε με το «κουνελάκι του Playboy».

Facebook @Karen McDougal

Οι δυο τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα του New Yorker σύναψαν ερωτική σχέση, για την οποία η ΜακΝτουγκάλ έγραψε 8σέλιδο σημείωμα που δόθηκε από τον φίλο της Τζον Κρέιφορντ στην ιστοσελίδα.

Στο σημείωμα το μοντέλο περιγράφει με λεπτομέρειες πώς ξεκίνησε η εννέα μηνών σχέση της με τον Τραμπ.

New Yorker

Μετά την πρώτη τους σεξουαλική συνάντηση, η ΜακΝτουγκάλ υποστηρίζει πως ο επιχειρηματίας της έδωσε χρήματα για τις «υπηρεσίες της». «Τον κοίταξα, του είπα ευχαριστώ και του ανέφερα πως δεν είμαι τέτοιο κορίτσι. “Κοιμήθηκα μαζί σου επειδή μου αρέσεις και όχι για τα χρήματα”», του είπε και εκείνος της απάντησε πως είναι ξεχωριστή.

Το μοντέλο δηλώνει πως η σχέση τους τελείωσε τον Απρίλιο του 2007, όταν και απογοητεύτηκε από τις ρατσιστικές δηλώσεις του Τραμπ για τους μαύρους άνδρες και τα ακατάλληλα σχόλια για ένα φιλικό τους άτομο.

Η ΜακΝτουγκάλ, που τότε είχε στραφεί προς την θρησκεία, φοβήθηκε επίσης και για το τι θα έλεγε η μητέρα της για τον τρόπο ζωής της.

Playboy

Η ιστορία του παράνομου ζευγαριού θα μπορούσε να είχε αποκαλυφθεί και νωρίτερα, ωστόσο, ο εκδότης του National Enquirer την «έθαψε».

Στις 4 Νοεμβρίου του 2016, τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές, η Wall Street Journal, ανέφερε πως η  η American Media, Inc., η εκδοτική εταιρεία του National Enquirer, είχε καταβάλει 150.000 δολάρια για τα αποκλειστικά δικαιώματα των αποκαλύψεων της ΜακΝτουγκάλ. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του New Yorker, «η πρακτική αγοράς μιας ιστορίας για να την «θάψεις» είναι σύνηθες φαινόμενο στην βιομηχανία των tabloid». Μάλιστα, υπογραμμίζει πως είναι «αγαπημένη τακτική του C.E.O. και προέδρου του Α.Μ.Ι., Ντέιβιντε Πέκερ, ο οποίος περιγράφει τον Τραμπ ως “προσωπικό του φίλο”».

Η ιστορία της ΜακΝτουγκάλ έρχεται να προστεθεί στους ισχυρισμούς της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πως είχε και εκείνη ερωτική σχέση με τον Τραμπ.

Με πληροφορίες New Yorker, Telegraph

One thought on “Πρώην «κουνελάκι» του Playboy αποκαλύπτει: Είχα 9 μήνες σχέση με τον έγγαμο Τραμπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook