Πρόωρες εκλογές εντός του 2017 «βλέπει» ο Λεβέντης

πρόωρες-εκλογές-εντός-του-2017-βλέπει-ο-448868

Το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών εντός του 2017, μετά τη ΔΕΘ, άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός θα κάνει «ψηφοθηρία» στη Θεσσαλονίκη υποσχόμενος ενίσχυση των φτωχών και ανεβάζοντας στην ημερήσια ατζέντα θέματα αριστερής πολιτικής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι δεν θα έλθουν επενδύσεις και ότι η χώρα δεν θα επανέλθει στην κανονικότητα. Έτσι, όπως είπε, η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να κόψει πάλι μισθούς και συντάξεις, και γι’ αυτό δεν αποκλείονται εκλογές εντός του 2017.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι πλέον δεν έχει συχνή επαφή με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως σημείωσε, έκοψε τις πρωινές επικοινωνίες μαζί του λόγω των πολιτικών τους διαφωνιών. «Εγώ ήθελα να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει να κάνει κυβέρνηση μαζί με τη Ν.Δ. αλλά δεν το έκανε γιατί είναι αρνητικός, όπως μου είπε ο Πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης» είπε ο κ. Λεβέντης, εκφράζοντας την εκτίμησε ότι, εάν ήταν θετικός ο κ. Μητσοτάκης, τότε ο κ. Τσίπρας θα προχωρούσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook