Πρόκληση: Ο ναζιστικός ύμνος μεταφρασμένος στα ελληνικά μπροστά στη Βουλή! | Video

πρόκληση-ο-ναζιστικός-ύμνος-μεταφρασ-149441

Ο κ. Μιχαλολιάκος επιχείρησε να προκαλέσει με την είσοδό του στη Βουλή επιτιθέμενος φραστικά σε έναν αστυνομικό που τον συνόδευε φωνάζοντάς του «μη με ακουμπάτε, μη με ακουμπάτε, είμαι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος στη Βουλή, μη με αγγίζει κανείς» την ώρα που οι χρυσαυγίτες στο περιστύλιο της Βουλής του φώναζαν ρυθμικά «ακου αρχηγέ και ακου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά» ενώπιον των αστυνομικών της Βουλής, οι οποίοι δεν αντέδρασαν.

Το σόου των χρυσαυγιτών προφυλακισμένων εντός του Κοινοβουλίου δεν είχε προηγούμενο στα κοινοβουλευτικά χρονικά, με έναν Μιχαλολιάκο ωρυόμενο κατά του πολιτικού συστήματος και τους συγγενείς των προφυλακισμένων να βρίσκονται στην Βουλή από τις 9:00 το πρωί.

Το πιο προκλητικό όμως έγινε έξω από τη Βουλή μπροστά στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη όταν συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες κρατώντας σημαίες και σύμβολα της Χρυσής Αυγής τραγούδησαν από τα μεγάφωνα τον ναζιστικό ύμνο μεταφρασμένο στα ελληνικά και εν συνεχεία φώναζαν με ρυθμό «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

Με το άκουσμα του ναζιστικού ύμνου των SS έξω από τη Βουλή ορισμένοι βουλευτές αντέδρασαν ζητώντας από την αστυνομία να παρέμβει αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

 

 

Πηγή:iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook