Πρόβλημα υγείας για τον Στίβεν Τάιλερ – Ακυρώνουν συναυλίες οι Aerosmith

πρόβλημα-υγείας-για-τον-στίβεν-τάιλερ-591287

Ακυρώνουν τις συναυλίες τους οι θρυλικοί Aerosmith και μάλιστα με… εντολή γιατρού, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο frontman του συγκροτήματος Στίβεν Τάιλερ.

Ο 69χρονος ροκ σταρ αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με ανακοίνωση των Aerosmith, στην οποία γίνεται λόγος για «απρόσμενο ιατρικό θέμα», χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δυστυχώς, εξαιτίας απρόσμενων ιατρικών θεμάτων, ο τραγουδιστής Στιβ Τάιλερ λαμβάνει άμεση φροντίδα και οι γιατροί τον συμβούλευσαν να μην ταξιδέψει ή να τραγουδήσει αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Δεν απειλείται η ζωή μου, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω αμέσως, να ξεκουραστώ και να λάβω ιατρική φροντίδα αμέσως, προκειμένου να συνεχίσω τις εμφανίσεις», δήλωσε ο ίδιος ο Στίβεν Τάιλερ, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές το 2006.

Οι Aerosmith ακύρωσαν συναυλίες στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα τη σημερινή στην Curitiba της Βραζιλίας, στο Σαντιάγο της Χιλής το Σάββατο, στις 3 Οκτωβρίου στο Μοντερέι της Αργεντινής και στις 7 Οκτωβρίου στο Μεξικό.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook